Εδώ και λίγο καιρό έχουν κάνει την εμφάνιση τους τα flare κολάν και μάλιστα με ανοίγματα μπροστά ή στο πλάι! Τα βλέπουμε παντού από πασαρέλες εως fast fashion brands!

Trend

Φυσικά οι trend setters σε ολο τον κόσμο τα έκαναν δικα τους με την πρώτη ευκαιρία και δε δίστασαν  να μας δείξουν πως τα συνδύασαν! Αυτό το trend έχει καιρό  τώρα  που καλά κρατεί και μας αρέσει πολύ διότι συνδυάζει το γνωστό πλέον comfort με μια πολύ ωραία αισθητική αφού λεπταίνει και μακραίνει τα πόδια μας!

Κολαν

Tip: εάν αγοράσεις ένα τέτοιο παντελόνι ή κολάν μη διστάσεις να το φορέσεις εάν είναι λίγο πιο μακρύ από ότι πρέπει! Φορεσε το με chunky boots ή sneakers με πλατφόρμα ή ακόμη και ψιλά πέδιλα! Είναι τρελή μόδα το κολάν σου να φτάνει στο πάτωμα! Τι λες θα το δοκιμάσεις;

 

Συντάκτης: Παπαδοπούλου Γεωργία 

Fashion Marketing&Retailing AUEB

 

Γεωργία Παπαδοπούλου

Hello pretty people! Είμαι η Γεωργία και η μόδα είναι το πάθος μου! Θα με βρεις στο Pretty Dose , στις στήλες Fashion&Beauty και Shopping Dose! Stay tuned! xxx

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency