Μπορεί το 2ο lockdown να χτύπησε την πόρτα μας αλλά δε το βάζουμε κάτω! Σου έχω λοιπόν ένα color trend που θα σου ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη! Μιλάω φυσικά για τον ροζ πειρασμό! Σίγουρα θα έχεις δει κάποια να φοράει ένα ροζ πανωφόρι! Πρέπει να το δοκιμάσεις! Είτε δουλεύεις είτε όχι κάποια στιγμή θα βγούμε έξω και θα θέλουμε να είμαστε πιο στυλατες από ποτέ! Εκείνη τη στιγμή λοιπόν ρίξε στους ώμους σου το πιο στυλάτο ροζ πανωφόρι που θα βρεις στην αγορά! Ιδιαίτερα αν ψάχνεις τώρα σε ηλεκτρονικά καταστήματα σίγουρα θα βρεις κάποιο και ίσως και σε προσφορά! Μην το σκέφτεσαι πολύ και ριξτο στο καλάθι σου!

Εδώ να σημειωθεί πως το ροζ είναι από τα πιο θηλυκά χρώματα που υπάρχουν και μην το φοβάσαι ταιριάζει με άπειρους συνδυασμούς! Δοκίμασε το με ροζ outfits , με το αγαπημένο σου τζιν,  με total black , με γκρι,  με λευκό ακόμη και με κόκκινο! Είναι top trend! Φόρεσε το!

Ανακάλυψε παρακάτω 4 ροζ πανωφόρια που σου προτείνω για φέτος!

1. Η ροζ γούνα!

 

2. Το ροζ teddy bear oversized παλτό!

 

3. Το ροζ μακρύ  puffer !

4. Το ροζ μάλλινο blazer!

 

Συντάκτης: Παπαδοπούλου Γεωργία 

Fashion Marketing &Retailing AUEB 

 

 

 

 

Γεωργία Παπαδοπούλου

Hello pretty people! Είμαι η Γεωργία και η μόδα είναι το πάθος μου! Θα με βρεις στο Pretty Dose , στις στήλες Fashion&Beauty και Shopping Dose! Stay tuned! xxx

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: