Η περιποίηση των άκρων είναι πάντα στη μόδα & αποτελεί βασικό στοιχείο της εμφάνισης & της αυτοπεποίθησης μιας γυναίκας.
Τα τελευταία χρόνια, έχει παρατηρηθεί μεγάλη αύξηση της ζήτησης των θεραπειών manicure αλλά και των προϊόντων περιποίησης νυχιών, καθώς τα καλοσχηματισμένα, περιποιημένα & λαμπερά νύχια είναι ένα στοιχείο ομορφιάς της σύγχρονης γυναίκας.

Βέβαια περιποιημένα άκρα δε σημαίνει απαραίτητα και βαμμένα νύχια, αρκεί η περιποίηση αυτών αλλά και της γύρω περιοχής, των επωνύχιων ή αλλιώς τα γνωστά σε όλες μας ‘πετσάκια’, ώστε να είναι καθαρά & ενυδατωμένα.

Εξάλλου, μέσω του manicure η κάθε γυναίκα αναδεικνύει το προσωπικό της στυλ & την ξεχωριστή προσωπικότητά της. Αυτό είναι το μυστικό για να βελτιώσει την εμφάνισή της & να απογειώσει όλο της το look.

Ας πάρουμε μερικές ιδέες από διεθνείς influencers, για manicure βασισμένο στις τάσεις της εποχής, τόσο σε σχήμα, όσο & σε χρώματα, που έχουν γίνει ήδη viral στα social media. Φλογερό κόκκινο & classic γαλλικό με ή χωρίς παραλλαγές, pastel & του ουράνιου τόξου χρώματα ,παιχνιδιάρικο στυλ με διάφορα nailarts & φυσικά οι διαχρονικές – φυσικές nude αποχρώσεις. Παρακάτω θα δείτε τα δικά μας αγαπημένα:

https://www.instagram.com/p/CASdPsWn9ZC/?igshid=p6nknjezmky

 

  • tip 1: για να διατηρήσουμε τα νύχια μας όμορφα & καθαρά, ανανεώνουμε το manicureκάθε 2-3 εβδομάδες, ανάλογα με τις ανάγκες των νυχιών.
  • tip 2: εάν δεν τα φτιάξετε μόνες σας στο σπίτι, προτιμήστε εξιδεικευμένο προσωπικό & ινστιτούτο, που τηρεί αυστηρά τους κανόνες υγιεινής!
  • tip 3: επιλέξτε το σχήμα & το μήκος νυχιών που κολακεύουν περισσότερο τα χέρια σας.

Συντάκτης: Σμαραγδή Παπανικολάου
Αρχισυνταξία & Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Xριστιάννα Πίτη

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: