Το «Save Christmas» πρόκειται για ένα διαδικτυακό project το οποίο έρχεται για να σώσει τα Χριστούγεννα εν μέσω πανδημίας. Όπως όλοι ξέρουμε, φέτος οι γιορτές δεν θα μοιάζουν καθόλου με τις γιορτές τα προηγούμενα χρόνια, διότι για την ασφάλεια όλων μας πρέπει να κρατήσουμε αποστάσεις μεταξύ μας. Αυτό σημαίνει πως έθιμα όπως τα κάλαντα δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν. Παρόλα αυτά η πρωτοβουλία «Save Christmas», θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να πούνε αλλά και να ακούσουν τα κάλαντα από όλες τις μεριές της Ελλάδας!

Το savechristmas.gr είναι ένας διαδικτυακός χώρος στον οποίο μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να  στείλουν ένα βίντεο στο οποίο λένε τα κάλαντα ή κάποιο χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Η σελίδα θα δημοσιοποιεί τα βίντεο, και όποιος θέλει θα μπορεί να τα ακούσει, εντελώς δωρεάν και να μπει στο.. πνεύμα των Χριστουγέννων, όπως και κάθε χρόνο!

Επιπλέον στην πρωτοβουλία αυτή θα συμμετέχουν και διάφοροι διάσημοι καλλιτέχνες.

Στην σελίδα του savechristmas.gr, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν σκίτσα από γνωστούς Έλληνες αλλά και ξένους σκιτσογράφους, αλλά και χιουμοριστικούς λογαριασμούς του διαδικτύου οι οποίοι θα σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο τα Χριστούγεννα του 2020.

Το «Save Christmas», εκτός από το να μας βάλει στο πνεύμα των εορτών, έχει δημιουργηθεί και για έναν ακόμη καλό σκοπό. Μέσω αυτού του project, όποιος επιθυμεί θα μπορεί να στηρίξει οικονομικά το Σύλλογο στήριξης παιδιών με καρδιοπάθεια «Η Καρδιά του Παιδιού», κάνοντας μια δωρεά με όσα χρήματα μπορεί να διαθέσει.

Σύμφωνα με το Athens Voice: «Το πρότζεκτ που εμπνεύστηκε η δημοσιογράφος της ATHENS VOICE, Έρρικα Ρούσσου, και αγκαλιάστηκε τόσο από την Athens Voice όσο και από μια ομάδα εξαιρετικών συνεργατών και καλλιτεχνών, σε λίγες ημέρες θα είναι στον διαδικτυακό αέρα. Για να μεταφέρει τα κάλαντα από την πόρτα μας, στο portal του (υπό κατασκευή) savechristmas.gr».

 

 

 

Πηγή: athensvoice.gr

Συντάκτης: Κατερίνα Δηλαβεράκη

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency