Το γνωστό και αγαπημένο «All I Want for Christmas Is You» της Μαράϊα Κάρεϊ κέρδισε τα πρωτεία για μια ακόμη φορά, φτάνοντας στο νούμερο 1 των charts στο Billboard Hot 100.

Το «All I Want For Christmas Is You» είναι ένα από τα πέντε κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στα 10 κορυφαία του Hot 100. Στην δεύτερη θέση έρχεται το «Rockin Around the Christmas Tree» της Brenda Lee που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1958. Την Τρίτη θέση της λίστας κέρδισε το «It’s the Most Wonderful Time of the Year» του Andy Williams, επόμενο έρχεται το «Jingle Bell Rock» του Bobby Helms, αλλά και για πρώτη φορά, μέσα σε 50 χρόνια από την αρχική του κυκλοφορία, το «Feliz Navidad» του Jose Feliciano.

Πέντε κλασικά κι αγαπημένα τραγούδια, που όλοι λατρεύουν να ακούν, ενώ επίσης σίγουρα ξέρουν να τα… τραγουδούν, την περίοδο των Χριστουγέννων!

Η Μαράϊα Κάρεϊ, έχει κυκλοφορήσει πλέον και μια καινούργια έκδοση του «All I Want For Christmas Is You», με τίτλο «Oh Santa!», το οποίο κατέχει την θέση No. 76 στη λίστα του Hot 100. Στο «Oh Santa!», συμμετέχουν η Αριάνα Γκράντε με τη Τζένιφερ Χάντσον.

 

 

Συντάκτης: Κατερίνα Δηλαβεράκη

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency