Ένας χρόνος ακριβώς πέρασε από την μέρα που ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγος του, είχαν δημοσιεύσει ένα βίντεο, μέσω του οποίου καλούσαν τον κόσμο να γιορτάσει για τα 200 χρόνια που πέρασαν από την Επανάσταση της Ελλάδας για το 1821.

Το βίντεο είναι τώρα πιο επίκαιρο από πότε, ημέρες παραμονής για την 25η Μαρτίου, και αναδημοσιεύεται από διάφορα κοινωνικά δίκτυα!

«Ελλάδα, ο τόπος της ομορφιάς, της Δημοκρατίας, των φιλοσόφων, των υπέροχων ανθρώπων», αναφέρει μεταξύ άλλων στο βίντεο ο Tom Hanks, ο οποίος εκφράζει συχνά υπερηφάνεια για την ελληνική του υπηκοότητα, ενώ στο βίντεο παινεύεται για αυτήν και τονίζει γελώντας τα όσα λέει η σύζυγος του.

Το ζευγάρι καλεί τον κόσμο να επισκεφτεί την Ελλάδα, και στο τέλος του βίντεο η Rita Wilson παραπέμπει στο site του Ελλάδα 2021.

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency