Τα κοστούμια της πριγκίπισσας στη σειρά είναι ίδια με τα σύνολα που φορούσε στην πραγματική ζωή.

Έφτασε η 4η σεζόν του The Crown στο Netflix και ήδη κατάφερε να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον η Emma Corrin που υποδύεται την πριγκίπισσα της Ουαλίας, πραγματοποιόντας το ντεμπούτο της στη σειρά με σύνολα που αναπαριστούν το απαράμιλλο στυλ της Diana. Η απόδοση των ρούχων είναι εξωπραγματικά ίδια από το νυφικό μέχρι τα casual σύνολα της πιο αγαπητής πριγκίπισσας.

Η σχεδιάστρια των κοστουμιών της σειράς, Amy Roberts χρησιμοποίησε για να απεικονίσει το ταξίδι της Diana από το ξεκίνημα της ως βοηθός σε παιδικούς σταθμούς για να εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο είδωλο.

”Αυτό που νομίζω ότι είναι φανταστικό στο The Crown είναι η εξέλιξη της Diana από ένα ντροπαλό και όχι ιδιαίτερα fashionable είδος κοριτσιού” δήλωσε η Roberts στα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Μουσείου του Μπρούκλιν, η οποία περιλαμβάνει κοστούμια από την τέταρτη σεζόν του The Crown. “Ήταν τόσο εκπληκτικό που ξεκινήσαμε από αυτό το σημείο για να καταλήξουμε σε αυτήν την εκπληκτική, απίστευτη γυναίκα”.

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency