Στον επόμενο κύκλο της επιτυχημένης και πολυσυζητημένης σειράς «The Crown», η ηθοποιός Ιμέλντα Στόντον θα υποδυθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ. Όπως δηλώνει η ίδια είναι ένας ρόλος που την τρομάζει.

Η ηθοποιός λαμβάνει τα ηνία του ρόλου από την Κλερ Φόι και την Ολίβια Κόλμαν, και είναι λίγο νευρική για τον ρόλο που αναλαμβάνει.

«Όταν η Κλερ έπαιξε το ρόλο, ήταν σαν ντοκιμαντέρ, τα γεγονότα ήταν ιστορικά. Στη συνέχεια, όταν ανέλαβε η Ολίβια, πάλι η σειρά αναφερόταν σε παλιότερα, ιστορικά γεγονότα. Τώρα ξεκινάμε από το 1991, υποδύομαι έναν ρόλο στην πολύ πιο πρόσφατη ιστορία του. Αυτή είναι η επιπλέον πρόκληση, καθώς πολλοί μπορεί να αμφισβητήσουν εάν τα πράγματα συνέβησαν έτσι όπως θα τα διηγηθούμε», δήλωσε η Αγγλίδα ηθοποιός στην εφημερίδα «Sun».

Η Ιμέλντα Στόντον ανέφερε επίσης πως ελπίζει ότι η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου δεν θα παρακολουθήσει τη σειρά. «Δεν είναι ένας ρόλος, στον οποίο μπορώ να δώσω μία δική μου εκδοχή. Η προετοιμασία μου πρέπει να είναι τα πάντα. Πρέπει να την παρακολουθήσω, να διαβάσω για το παρελθόν. Πρέπει να καθίσω στο δωμάτιό μου φοβισμένη και να σκέφτομαι: “δεν μπορώ να το κάνω, δεν μπορώ να το κάνω” και μετά να πω στον εαυτό μου: “Ναι, μπορείς” και να συνεχίσω», τόνισε.

Η παραγωγή του πέμπτου κύκλου του «The Crown», ο οποίος θα καλύψει την ιστορία της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90, αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο.

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency