Το #ShoppingBagChallenge φαίνεται πως είναι η νέα τάση του Instagram. Μετά από το challenge με τα μαξιλάρια, οι instagramers ξεκίνησαν να φωτογραφίζονται φορώντας..σακούλες από ψώνια.

Το pillow challenge, ήθελε τους χρήστες να φωτογραφίζονται με τα μαξιλάρια ως φορέματα. Η καινούργια πρόκληση που ξεκίνησε στο Instagram, καλεί τους instagramers να φωτογραφηθούν με τις σακούλες.

Το #ShoppingBagChallenge, προκαλεί τους influencers να ανεβάζουν φωτογραφίες με πρωτότυπα looks, βασισμένα όμως στην σακούλα από τα ψώνια που δίνουν τα διάφορα καταστήματα ρούχων. Σε αντίθεση με το pillow challenge η σακούλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο σαν φόρεμα αλλά και με πολλούς ακόμη διαφορετικούς τρόπους, σαν μπλουζάκι, σαν φούστα ή όπως αλλιώς επιθυμεί ο κάθε χρήστης!!!

Εντυπωσιακές είναι οι εμφανίσεις που δημιούργησαν και πόσταραν στα προφίλ τους οι influencers, από όλο τον κόσμο. Κάποιοι με σακούλες διάσημων οίκων και άλλοι με πιο..καθημερινές σακούλες από οικονομικά μαγαζιά.

 

 

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: