Από την κυκλοφορία της το 2019 η συλλογή κοσμημάτων της Serena Williams γιορτάζει τη δύναμη, την αυθεντικότητα και την ατομικότητα. Η αγαπημένη αθλήτρια επιστρέφει με μια συλλογή περιορισμένης έκδοσης, που πήρε το όνομά της από μια λέξη που την χαρακτηρίζει καθόλη τη διάρκεια της καριέρας της ”Ασταμάτητη”. 

Η Unstoppable Collection λανσάρει δύο κομμάτια ένα κολιέ και ένα βραχιόλι κατασκευασμένα από ασήμι 925, και διαμορφωμένο σε ένα κύκλο με διαμάντια που αντικατοπτρίζουν την θετικότητα και την αποφασιστηκότητα της πιο επιτυχημένης σύγχρονης τενίστριας. Με αυτή τη συλλογή εμπνέει τους θαυμαστές της και τους οπαδούς της ενώ τους συμβουλεύει να είναι ασταμάτητοι. Η συλλογή κατασκευάστηκε σε συνεργασία με τον παγκομίου φήμης κατασκευαστή διαμαντιών K.P. Sanghvi, και τα δύο κοσμήματα ξεκινούν με κόστος 100 δολλάρια. Και όπως όλα τα κομμάτια από τις συλλογές της είναι ηθικής προέλευσης έτσι και τα διαμάντια που χρησιμοποιεί φτιάχνονται χωρίς συγκρούσεις.

Επιπλέον η ”Unstoppable” Collection αποτελείται από ένα φιλανθρωπικό στοιχείο, ώστε οι πελάτες να είναι ηθικά ήσυχοι πως η αγορά τους είναι για καλό σκοπό. Από τις 16 Αυγούστου έως και τις 5 Αυγούστου η Serena θα δωρίσει το 100% των εσόδων της στο Ταμείο Ανακούφισης Μικρών Επιχειρήσεων του Ταμείου Ευκαιρίας. Έναν οργανισμό που συγκεντρώνει χρήματα για να υποστηρίξει τους αυτοαπασχολούμενους και τις μικρές επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον COVID-19.

Δείτε τη συλλογή εδώ: https://serenawilliamsjewelry.com

 

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: