Το pilates είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα αλλά και αγαπημένα προγράμματα γυμναστικής παγκοσμίως κάτι που δικαιολογείται απόλυτα καθώς ο ασκούμενος που επιλέγει να επενδύει  σε αυτόν τον τρόπο εκγύμνασης απολαμβάνει τόσο σωματικά όσο και ψυχικά οφέλη σε χρόνο dt!

Ας ξεκινήσουμε όμως αναφέροντας ότι το πιο σημαντικό για την επίτευξη των στόχων σας είναι να αποδεχτείτε την υπάρχουσα κατάσταση της υγείας και του σώματός σας και να είστε σίγουροι ότι  εάν το αποφασίσετε τότε θα την αλλάξετε ριζικά!

Είθισται να λέγεται πως κάθε αρχή είναι και δύσκολη, όμως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και αυτό διότι το αποτέλεσμα σίγουρα ανταμείβει τον κόπο σου!

Η γυμναστική ,όπως γνωρίζουμε, αποτελεί τρόπο ζωής και είναι για όλους, καθώς είναι βασικό κριτήριο για την δημιουργία  ενός ισχυρού ανοσοποιητικού συστήματος και κατ’ επέκταση μιας πιο οχυρωμένης υγείας!

Έτσι πρέπει να αθλείστε αν όχι κάθε μέρα, τουλάχιστον 4-5 φορές την εβδομαδα από 30’ και πάνω γιατί ας μην ξεχνάμε πως ένα δυνατό σώμα σε καλή φυσική κατάσταση αποφεύγει κατά πολύ τον κίνδυνο τραυματισμού σε κάθε επίπεδο.

Βέβαια η άθληση είναι στοχευμένη και αποτελεσματική όταν προσαρμόζεται  στις ανάγκες του κάθε ενδυνάμη ασκούμενου!

Το pilates είναι ένα από τα πολλά είδη γυμναστικής που συμβάλλουν με ουσιαστικό τρόπο σε αυτήν την προσπαθεια.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα κλειδί, και αυτό γιατί απευθύνεται σε όλους ανάλογα με το επίπεδο  που βρίσκεται ο καθένας και ξεκλειδώνει το σώμα μας μέσα από μία σειρά ασκήσεων που εκτελούνται σε στρώμα, χαρακτηριστικό των οποίων είναι ο αργός ρυθμός εκτέλεσης σε συνδυασμό όμως με τον έλεγχο της αναπνοής.

Ποια είναι τα οφέλη της;

  • Σωστή στάση και ενδυνάμωση των μυών του κορμού,
  • Βελτίωση της αναπνοής και της κυκλοφορίας του αίματος,
  • Αύξηση της κοιλιακής δύναμης,
  • Υγιείς αρθρώσεις,
  • Εξάλειψη μυοσκελετικών προβλημάτων (σκολίωση, κύφωση, λόρδωση και πόνοι στην οσφυική μοίρα της σπονδυλικής στήλης),
  • Ομοιόμορφη μυϊκή ανάπτυξη σε όλο το σώμα,
  • Βελτίωση ευλυγισίας και ισορροπίας,
  • Πλήρης συντονισμός μυαλού, σώματος και πνεύματος για καλύτερη ζωή,
  • Αποβολή του στρες.

Πως τα επιτυγχάνει όλα αυτά;

Me ένα δικό της πρόγραμμα γνωστό ως “Pil & Power”, το οποίο ενσωματώνει βασικές αρχές του Pilates σε διαλειμματική πυραμιδική προπόνηση, αυξομειώνοντας την ένταση της άσκησης και δουλεύοντας πολυαρθροικά, γυμνάζοντας δηλαδή ταυτόχρονα πολλά μέλη του σώματος για μέγιστη ενδυνάμωση των μυών και ταχύτερη καύση του λίπους.

Επιφέρει δυνατά αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρόνο, και το πιο σημαντικό, ενισχύοντας την σωματική κατάσταση χωρίς κανέναν τραυματισμό. Εάν λοιπόν θέλεις και εσύ να δεις την αλλαγή στο σώμα σου άμεσα και να αναβαθμίσεις ποιοτικά την καθημερινότητά σου, τότε μπορείς να δοκιμάσεις και ποιος ξέρει, ίσως γίνεις ο επόμενως οπαδός του!

Για περισσότερες πληροφορίες ή για τυχόν απορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στις παρακάτω διευθύνσεις:

Websitehttps://pilnpower.gr/

E-mail:    info@pilnpower.gr

Instagram: pil_n_power   & kate.sidiropoulou_

Facebook : P & P by K.S  & katerina sidiropoulou

 

Συντάκτης: Σιδηροπούλου Κατερίνα, Πτυχιούχος Φυσικής αγωγής/pilates & fitness instructor

Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Χριστιάννα Πίτη, δημοσιογράφος.

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: