Πριν από λίγες ημέρες, σε φωτογράφιση που έγινε για τις ανάγκες του brand της Cindy Crawford, «Meaningful Beauty», o Έλληνας hairstylist Δημήτρης Γιαννέτος, συνεργάστηκε με το θρυλικό μοντέλο των 90s, αναλαμβάνοντας όλα τα χτενίσματά του. Να σημειωθεί πως δεν πρόκειται για την πρώτη τους συνεργασία, εφόσον ο ίδιος είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τη Cindy και στο παρελθόν.

Στην φωτογράφιση του brand, που έλαβε χώρα στο Malibu, ο Δημήτρης ανάλαβε όλα τα χτενίσματα του μοντέλου και τα looks ήταν πολύ εντυπωσιακά.

Ο ίδιος ανάρτησε φωτογραφίες από τα backstage της φωτογράφισης, ενώ η Cindy ανέβασε βίντεο, όπου την είδαμε να φοράει ένα λευκό μπουρνούζι.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος πήρε την απόφαση να φύγει για τις ΗΠΑ το 2012, και μέσα σε αυτά τα χρόνια, έχει καταφέρει να φτιάξει μια αξιοζήλευτη λίστα συνεργατών που συμπεριλαμβάνει σταρ της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, αλλά και δυνατά ονόματα της διεθνούς showbiz, ανάμεσά τους οι Jennifer LopezBritney Spears και Maria Menounos. Κατά καιρούς έχει εργαστεί και σε Εβδομάδες Μόδας στη Νέα Υόρκη και έχει επιμεληθεί μοντέλα όπως η Kendall Jenner, η Gigi και η Bella Hadid, αλλά και με γνωστά περιοδικά όπως το L’officiel, GQ, Marie Claire, Elle κ.α.

Μαρία Σιαφάκα

Hello pretty people! Αγαπώ να μαθαίνω καινούρια πράματα και να δοκιμάζω τον εαυτό μου. Μέσα από το prettydose.gr θα μοιράζομαι μαζί σας όσα βλέπω, ακούω και διαβάζω. Πάντα με χιούμορ, σεβασμό και αγάπη προς όλους!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency