Χθες ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός του διαγωνισμού μοντέλων, με υποψήφιους παίκτες για τον μεγάλο τελικό, τον Αιμιλιάνο, τον Ανδρέα, την Παρασκευή, τον Ηρακλή και τον Έντουαρτ.

Τα πέντε ανερχόμενα μοντέλα φωτογραφήθηκαν σε υπερπαραγωγή κονσεπτ τύπου «James Bond», με ελικόπτερο και μηχανή.

Όταν οι φωτογραφίες τους φτάσανε στο πλατό οι κριτές τις θαύμασαν, λέγοντας πολύ καλά λόγια και στους πέντε διαγωνιζόμενους, ανεβάζοντας με αυτό τον τρόπο την αγωνία στους παίκτες αλλά και στο κοινό. Αφού για πρώτη φορά συζητήθηκε μέχρι και το ενδεχόμενο να μην αποχωρήσει κάποιος γιατί όλες οι φωτογραφίες ήταν εκπληκτικές.

Τελικά οι τέσσερις κριτές αναγκάστηκαν να κρίνουν τις φωτογραφίες μέσα από τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Ο διαγωνιζόμενος που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, και για πολύ λίγο δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό, ήταν ο Έντουαρτ.

Στην συνέχεια ακολούθησε.. κύμα αντιδράσεων στα social media, διότι ο συγκεκριμένος παίκτης φαίνεται πως είχε ήδη κατακτήσει την καρδιά του κοινού, και ιδιαίτερα του γυναικείου κοινού.

Δείτε παρακάτω τα χιουμοριστικά tweets που ακολούθησαν σχετικά με τον διαγωνισμό… και τον Έντουαρτ!

 

 

Συντάκτης: Κατερίνα Δηλαβεράκη

 

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency