3 εύκολα Nail art που μπορείς να δοκιμάσεις μόνη σου στο σπίτι!

3 εύκολα Nail art που μπορείς να δοκιμάσεις μόνη σου στο σπίτι!

Τώρα που για ένα μήνα θα βρισκόμαστε στο σπίτι και τα μαγαζιά θα είναι κλειστά όπως και το αγαπημένο σου nail bar μην απογοητεύεσαι! Μπορείς και μόνη σου να περιποιηθείς τα νύχια σου με έξυπνους και εύκολους τρόπους! Το Pretty Dose σου προτείνει 3 εύκολα nail art για να δοκιμάσεις! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα αγαπημένα σου βερνίκια για να είσαι περιποιημένη και trendy έστω και μέσα στο σπίτι! Ανακάλυψε τα παρακάτω!

1. Συνδύασε 3-4 διαφορετικά χρώματα ή και διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος και βαψε κάθε νύχι διαφορετικά με μια αρμονική σειρά!! Αυτό το nail art είναι top trend το έχουμε ξαναπεί άλλωστε!

2. Διάλεξε ένα απαλό nude για βάση και 1 ή 2 διαφορετικά χρώματα ακόμη και πάρε μια καρφίτσα! Τι θα την κάνεις? Με το κεφάλι της καρφίτσας -προσεκτικα- μπορείς να πετύχεις πουά σχέδια ή ακόμη πιο ξεχωριστό Κάνε με τη μύτη της καρφίτσας πολύ μικρές ακανόνιστα βουλιτσες πετυχαίνοντας το τέλειο εφέ στα νύχια σου!

3. Βαψε ένα νύχι ή και Περισσότερα με βερνίκι χρυσόσκονη! Τι πιο εύκολο; Έτσι το μανικιούρ σου θα είναι πιο παιχνιδιάρικο και όχι μονότονο όπως θα ήταν με ένα απλό βερνίκι!

 

Συντάκτης: Παπαδοπούλου Γεωργία

Fashion Marketing &Retailing AUEB