Τώρα που για ένα μήνα θα βρισκόμαστε στο σπίτι και τα μαγαζιά θα είναι κλειστά όπως και το αγαπημένο σου nail bar μην απογοητεύεσαι! Μπορείς και μόνη σου να περιποιηθείς τα νύχια σου με έξυπνους και εύκολους τρόπους! Το Pretty Dose σου προτείνει 3 εύκολα nail art για να δοκιμάσεις! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα αγαπημένα σου βερνίκια για να είσαι περιποιημένη και trendy έστω και μέσα στο σπίτι! Ανακάλυψε τα παρακάτω!

1. Συνδύασε 3-4 διαφορετικά χρώματα ή και διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος και βαψε κάθε νύχι διαφορετικά με μια αρμονική σειρά!! Αυτό το nail art είναι top trend το έχουμε ξαναπεί άλλωστε!

2. Διάλεξε ένα απαλό nude για βάση και 1 ή 2 διαφορετικά χρώματα ακόμη και πάρε μια καρφίτσα! Τι θα την κάνεις? Με το κεφάλι της καρφίτσας -προσεκτικα- μπορείς να πετύχεις πουά σχέδια ή ακόμη πιο ξεχωριστό Κάνε με τη μύτη της καρφίτσας πολύ μικρές ακανόνιστα βουλιτσες πετυχαίνοντας το τέλειο εφέ στα νύχια σου!

3. Βαψε ένα νύχι ή και Περισσότερα με βερνίκι χρυσόσκονη! Τι πιο εύκολο; Έτσι το μανικιούρ σου θα είναι πιο παιχνιδιάρικο και όχι μονότονο όπως θα ήταν με ένα απλό βερνίκι!

 

Συντάκτης: Παπαδοπούλου Γεωργία

Fashion Marketing &Retailing AUEB

Γεωργία Παπαδοπούλου

Hello pretty people! Είμαι η Γεωργία και η μόδα είναι το πάθος μου! Θα με βρεις στο Pretty Dose , στις στήλες Fashion&Beauty και Shopping Dose! Stay tuned! xxx

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: