Το τρέιλερ της ταινίας «Locked Down» μόλις κυκλοφόρησε, και πρόκειται για μια κωμωδία, κοντά στην σημερινή πραγματικότητα, από τον σεναριογράφο του «Peaky Blinders», Στίβεν Νάιτ.

Η Αν Χάθαγουεϊ και ο Τσιούετελ Έτζιοφορ, είναι οι πρωταγωνιστές της ταινίας, και υποδύονται ένα ζευγάρι που συγκατοικεί στην Αγγλία, και αποφασίζει να χωρίσει, αλλά το lockdown τους χαλάει τα σχέδια και αναγκάζονται να συνεχίσουν να μένουν μαζί.

Η Λίντα (Αν Χάθαγουεϊ), είναι εργαζόμενη στα Harrods, όπου αποφασίζουν να ληστέψουν. Την ληστεία οργανώνει το ζευγάρι από κοινού, και φαίνεται ότι τελικά… τους βοηθά να συνυπάρξουν.

«Η ανάγκη της δημιουργίας, κάνοντας κάτι τόσο συνεργατικό και τολμηρό μας έκανε όλους μας πολύ συγκεντρωμένους και ανοιχτούς – και περίεργα ελεύθερους. Αν και οι πιθανότητες ήταν εναντίον μας, αυτό με έκανε να έχω μία τάση προς τη χαρά και να ρισκάρω με την υποκριτική μου», δήλωσε η Αν Χάθαγουεϊ στο περιοδικό People, ενώ επίσης σημείωσε πως: «Ήταν τρομακτικό να βγάζω τη μάσκα μου κάθε μέρα, και γι’ αυτό εκτίμησα το πόσο αφοσιωμένοι ήταν οι εργαζόμενοι του συνεργείου που δεν έβγαζαν τις μάσκες τους ακόμη κι όταν είχαμε γύρισμα σε ζεστούς χώρους και κουβαλούσαν τις κάμερες και τον βαρύ εξοπλισμό φωτισμού».

Το «Locked Down» θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιανουαρίου από το HBO Max. Στην ταινία θα παίξουν επίσης οι: Μπεν Στίλερ, Στίβεν Μέρτσαντ, Λούσι Μπόιντον, Μίντι Κάλινγκ.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

 

 

 

Συντάκτης: Κατερίνα Δηλαβεράκη

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency