Είναι δύσκολο για δεύτερη φορά να κλειστούμε μέσα στα σπίτια μας, μακριά από φίλους και οικογένεια. Υπάρχουν όμως και οι όμορφες στιγμές από όλο τον κόσμο που μας δίνει κάποια ψήγματα ελπίδας και χαράς πως όλα θα πάνε καλά.

  1. Η πιο όμορφη εικόνα που είδαμε σήμερα δύο νέοι στη Βαρκελώνη έχουν βγει για άθληση και σταματούν στη μέση του δρόμου για να δώσουν ένα φιλί. Μια μαγική εικόνα μέσα στη ζοφερή πραγματικότητα δείχνει πως υπάρχει ακόμη αγάπη εκεί έξω.

2. Πριν λίγες ημέρες τρεις κουρείς βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας για να περιποιηθούν τους αστέγους, μια υπέροχη κίνηση που μόνο θαυμασμό μπορεί να μας προκαλέσει.

3. Μια διαφορετική εξομολόγηση από μια κτηνίατρο που αντιμετωπίζει τις δικές τις δυσκολίες, μπορεί να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή οι γιατροί και οι νοσηλευτές αλλά και οι κτηνίατροι παλεύουν καθημερινά για να σώσουν όλες αυτές τις ψυχές εκεί έξω.

 

4. Μια φωτογραφία από την άδεια Βιέννη είναι ότι πιο συγκλονιστικό έχουμε δει μια πόλη η οποία είναι σαν στοιχειωμένη χωρίς κόσμο, χωρίς χαρά απλά σκοτάδι και ησυχία. Έχουμε όμως την ελπίδα πως μια μέρα θα βγούμε όλοι έξω και θα αγκαλιαστούμε ξανά, θα γελάσουμε ξανά.

Συντάκτρια: Έλενα Παπαδοπούλου

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency