Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων έδωσε το πράσινο φως για τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις από την Παρασκευή 14 Μαΐου. Επιπλέον την ίδια μέρα επεκτείνεται το ωράριο κυκλοφορίας ως τις 00:30 και καταργούνται τα SMS σε 13032 και 13033.

Σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων, οι αγορές θα γίνονται πλέον ελεύθερα, χωρίς click away και click in shop.

Ελευθερώνονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο υφυπουργός Άκης Σκέρτσος. Οι μετακινήσεις στα νησιά θα πραγματοποιούνται με αρνητικό τεστ κάθε τύπου (ράπιντ, σελφ ή μοριακό), με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή με βεβαίωση νόσησης.

«Οι δείκτες της πανδημίας δείχνουν εκτόνωση, παρά την αυξημένη κινητικότητα των πολιτών. Τα self test  αποδείχθηκαν σημαντικό εργαλείο, καθώς 11.532 πολίτες έχοντας κανει το συγκεκριμένο τεστ, επιβεβαίωσαν ότι είχαν προσβληθεί από τον ιό.», ανέφερε ο κ. Σκέρτσος, ενώ παράλληλα τόνισε ότι «Είμαστε πολύ κοντά στον πρώτο σημαντικό στόχο, ώστε στα τέλη Μαϊου να υψώσουμε το πρώτο τείχος προστασίας. Πάνω από το 50% του ενήλικου πληθυσμού θα έχει κάνει έστω μια δόση του εμβολίου έως τα τέλη Ιουνίου».

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: