Το καλοκαίρι έχουμε την τάση να εκτοξεύουμε το σεξαπίλ μας… Αυτό δεν γίνεται πάντα με σωστό τρόπο, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε περίεργα αποτελέσματα που μόνο καλό δεν κάνουν στο στυλ μας. Με αυτό το φόρεμα ωστόσο σίγουρα θα τραβήξεις τα βλέμματα!

Act n°1 Spring/Summer 2020

 

Οι θερμοκρασίες αρχίζουν να ανεβαίνουν επικίνδυνα και εμείς ψάχνουμε έξυπνους τρόπους για να δώσουμε στις εμφανίσεις του καλοκαιριού μια πιο αισθησιακή διάθεση. Φέτος ίσως λίγο παραπάνω από κάθε άλλη φορά έχουμε ανάγκη από ένα βλέμμα. Θέλουμε να μας προσέξουν, να μαγνητίσουμε πάνω μας το ενδιαφέρον μιας και τους τελευταίους τρεις μήνες ζούσαμε σε μια φυλακή, κλεισμένες μέσα στο σπίτι. Πως όμως θα το πετύχουμε αυτό χωρίς να βάλουμε τρικλοποδιά στο στυλ μας, κάνοντας το να δείχνει έως και φθηνό.

Chloé Spring/Summer 2020

 

Η λύση όπως πάντα άλλωστε κρύβεται στις πασαρέλες της σεζόν. Εκεί όπου φέτος είδαμε μεταξύ άλλων το lingerie dress να αποθεώνει και να κλέβει την παράσταση. Με έναν τρόπο μοναδικό, όλα εκέινα τα κομμάτια που κρύβουμε στο πρώτο συρτάρι – ξέρεις εκεί που βάζουμε λίγο πιο προσωπικά ρούχα όπου ανανεώνονται και αποκτούν νέα διάσταση. Δεν κρύβονται πια από κάτω αλλά βγαίνουν στην επιφάνεια και μας εκπλήσσουν ευχάριστα. Δείτε τα runway looks που ξεχωρίσαμε…

Dolce & Gabbana Spring/Summer 2020

 

Alexander Wang Spring/Summer 2020

 

Stella McCartney Spring/Summer 2020

 

Gucci Spring/Summer 2020
No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: