Μπορεί το Πάσχα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να μην είναι όπως το έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια, μιας και οι περιορισμοί και τα μέτρα κατά της πανδημίας παραμένουν, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να διακοσμήσουμε τον χώρο μας, όπως εξάλλου κάναμε κάθε χρόνο.

Βέβαια ειδικά φέτος που όλοι μένουμε σπίτι, είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε, γιατί σίγουρα θα βοηθήσει στο να αλλάξουμε λίγο διάθεση και ψυχολογία. Εύκολα και απλά λοιπόν, μπορείτε να δημιουργήσετε την απόλυτη πασχαλινή διακόσμηση στο σπίτι σας.

Η εγκυμονούσα Tara Henderson που είναι γνωστή στον διαδικτυακό κόσμο -κυρίως στο YouTube και το Instagram- σε ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεο στο κανάλι της, δείχνει πώς με λίγα πράγματα δημιούργησε την απόλυτη πασχαλινή διακόσμηση στους χώρους του σπιτιού της.

Όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω βάση της αποτέλεσαν τα pastel χρώματα, ενώ με λουλούδια και πασχαλινές φιγούρες εξασφάλισε μοναδική διάσταση ακόμα και στην παραμικρή γωνία της κατοικίας της.

Δείτε το πιο κάτω βίντεο και η έμπνευση που θέλετε θα έρθει:

Μαρία Σιαφάκα

Hello pretty people! Αγαπώ να μαθαίνω καινούρια πράματα και να δοκιμάζω τον εαυτό μου. Μέσα από το prettydose.gr θα μοιράζομαι μαζί σας όσα βλέπω, ακούω και διαβάζω. Πάντα με χιούμορ, σεβασμό και αγάπη προς όλους!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: