Μπορεί να περνάμε όλοι μας δύσκολα λόγω της κατάστασης του covid -19 και οι κινήσεις μας να είναι περιορισμένες λόγω των μέτρων αυτό δε σημαίνει όμως πως χάνουμε την όρεξη μας και το στυλ μας! Μπορείς να είσαι στυλάτη ακόμη και στην καραντίνα! Δε το βάζουμε λοιπόν κάτω και προσέχουμε το στυλ μας κάθε στιγμή, είναι και αυτό που μας φτιάχνει φυσικά τη διάθεση! Μπορείς να είσαι στυλάτη στη βόλτα σου στο super market ή  στον περίπατο σου για να ξεσκάσεις  ή στη δουλειά -εάν δουλεύεις- ή ακόμη και μέσα στο σπίτι! Εδώ που τα λέμε θα νιώσεις καλύτερα εάν περιποιηθείς τον εαυτό σου! Μπορεί η επιβολή της μάσκας να μη σου αφήνει το ελεύθερο να κάνεις ένα όμορφο μακιγιάζ αλλά όχι να χάσουμε και το στυλ μας ρε παιδί μου….Αυτό είναι που μας απέδειξε και το γνωστό μοντέλο Haley Bieber εν μέσω covid!

Αν και λίγες οι εμφανίσεις της λόγω καραντίνας δε παρέλειψε να μας αποδείξει ότι είναι το απόλυτο fashion icon  ακόμη και με μάσκα!

 

Συντάκτης: Παπαδοπούλου Γεωργία

Fashion Marketing &Retailing AUEB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γεωργία Παπαδοπούλου

Hello pretty people! Είμαι η Γεωργία και η μόδα είναι το πάθος μου! Θα με βρεις στο Pretty Dose , στις στήλες Fashion&Beauty και Shopping Dose! Stay tuned! xxx

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency