Η Havaianas παρουσιάζει την πρώτη Pride συλλογή της παγκοσμίως, γιορτάζοντας μαζί με την LGBTQIA κοινότητα και καθιερώνει τη συενργασία της με το κίνημα All out στέλνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας.

Το brand Havaianas δεσμεύεται απέναντι στην LGBTQIA + κοινότητα και παρουσιάζει μια νέα σειρά προϊόντων μέσα στον Ιούνιο, που έχει καθιερωθεί ώς μήνας του του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας – Pride με σκοπό να το υποστηρίξει. Επιπλέον, αναλαμβάνει δεσμεύσεις και ανακοινώνει δράσεις και πρωτοβουλίες προκειμένου να εξαλείψει τη διαφορετικότητα, να προωθήσει την ισότητα και να διασφαλίσει συνεχή υποστήριξη των προγραμμάτων και των ΜΚΟ που συνδέονται με το παγκόσμιο κίνημα All Out με τα απαραίτητα κεφάλαια, ώστε να συνεχίσουν το έργο αναζήτησης καλύτερων συνθηκών για τα μέλη της κοινότητας.

Οι πρωτοβουλίες που ανακοινώθηκαν αφορούν στην οικονομική ενίσχυση του παγκόσμιου κινήματος Αll Out, ενός Οργανισμού που δραστηριοποιείται τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, υποστηρίζοντας τα δικαιώματα των ανθρώπων που ανήκουν στην LGBTQIA+ κοινότητα, μέσω των πωλήσεων της συλλογής Havaianas Pride Collection.

Επίσης, το brand ανακοίνωσε ότι θα διαθέτει μεγαλύτερη ποικιλία μεγεθών για περισσότερα από 20 προϊόντα, όπως είναι η συλλογή Glitter και πολλά ακόμη Havaianas μοντέλα. Ακόμα αξίζει να σημειωθεί μια ακόμη καινοτόμα αλλαγή στο ηλεκτρονικό κατάστημα του brand, όπου από τον Σεπτέμβριο, οι καταναλωτές θα μπορούν να επιλέγουν τα προϊόντα με βάση το χρώμα που τους αρέσει, τη διάθεση και το στυλ τους, καθώς πλέον δεν θα διαχωρίζονται ανά φύλο.

Στα σχεδόν 60 χρόνια ιστορίας του, το brand Havaianas έχει φορεθεί από όλους, ανεξαρτήτως φύλου, κοινωνικής τάξης, εθνικότητας, θρησκείας ή σεξουαλικού προσανατολισμού. Σήμερα, το 2020, μέσω της συνεργασίας του με το κίνημα All Out, και με τις αλλαγές που προγραμματίζει στα μεγέθη των συλλογών του, κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά.

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: