Η διάσημη ηθοποιός που την γνωρίσαμε μέσα από την ταινία «Juno», σε ρόλο στο «Inception», ενώ τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην σειρά «The Umbrella Academy», συστήθηκε ως Elliot.

Μέσω μιας ανάρτησης στα social media, η μέχρι τώρα γνωστή ως Ellen Page, ανακοίνωσε πως αυτοπροσδιορίζεται πλέον ως transgender (διεμφυλική), και ότι αλλάζει το όνομα της σε Elliot Page.

«Γεια σας φίλοι μου. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας πως πλέον είμαι ένα trans άτομο, μπορείτε να με αποκαλείτε ως εκείνο/ εκείνοι και το όνομά μου είναι Elliot. Αισθάνομαι τυχερός που το γράφω αυτό. Που είμαι εδώ. Που έφτασα σε αυτό το σημείο της ζωής μου», ανέφερε Ο 33χρονος ηθοποιός. «Νιώθω τυχερός που το γράφω. Να είμαι εδώ. Να έχω φτάσει σε αυτό το σημείο στη ζωή μου. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για αυτούς τους απίστευτους ανθρώπους που με στήριξαν σε αυτό το ταξίδι. Δεν μπορώ να αρχίσω να εκφράζω πόσο αξιοθαύμαστο είναι να αγαπώ επιτέλους ποιος είμαι αρκετά, για να ακολουθήσω τον αυθεντικό μου εαυτό», συμπλήρωσε. «Όσο περισσότερο κρατάω τον εαυτό μου κοντά και αγκαλιάζω πλήρως ποιος είμαι, τόσο περισσότερο ονειρεύομαι, τόσο μεγαλώνει η καρδιά μου και τόσο περισσότερο βελτιώνομαι. Σε όλους τους trans ανθρώπους που αντιμετωπίζουν καθημερινά την παρενόχληση, την εχθρότητα, την κακοποίηση και την απειλή βίας: σε βλέπω, σ’ αγαπώ και θα κάνω ό, τι μπορώ για να αλλάξω αυτόν τον κόσμο προς το καλύτερο», κατέληξε στην επιστολή του ο Elliot Page.

Να σημειωθεί ότι ο Elliot Page, είναι παντρεμένος από το 2018, με την 26χρονη Καναδή χορεύτρια- χορογράφο Emma Portner.

Διάσημοι καλλιτέχνες αλλά και θαυμαστές, επικρότησαν και στήριξαν την απόφαση του Elliot Page να ανακοινώσει δημόσια το coming out ως trans. Το περιοδικό Vogue έκανε άρθρο γνώμης αφιέρωμα σε αυτή την ανακοίνωση του ηθοποιού, θίγοντας μεταξύ άλλων τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι transgender άνθρωποι στην κοινωνία μας, και τονίζοντας το πόσο μπορεί να τους βοηθήσει και να τους δώσει κουράγιο, η ανακοίνωση αυτή ενός διάσημου ηθοποιού.

 

 

Συντάκτης: Κατερίνα Δηλαβεράκη

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency