Το γνωστό top model μας εκπλήσσει συνέχεια με τις  εκρηκτικές εμφανίσεις της! Εμείς όμως την αγαπάμε λίγο παραπάνω όταν την βλέπουμε με πιο καθημερινά looks! Και ιδιαίτερα όταν αυτά τα looks είναι εμπνευσμένα από τη μόδα της δεκαετίας του 1990!

Ξέρω πόσο αγαπάς και εσύ τα 90s είτε είσαι ένα παιδί εκείνης της εποχής είτε όχι! Τα 90s είναι μια εποχή αγαπημένη σχεδόν απ’όλους και ιδιαίτερα για τη μόδα της! Μάλιστα η φετινή μόδα του 2020, έχει τεράστια επιρροή από τα trends των 90s ! Οπότε λατρεύουμε πάρα πολύ όταν η αγαπημένη μας Bella Hadid είναι σε mood 90s! Και σου έχω 4 looks ΤΗΣ τα οποία μας απέδειξε και η ίδια πως είναι λάτρης της μόδας των 90s άρα δεν είμαστε μόνο εμείς που αναπολούμε, αγαπάμε αυτή τη μόδα και καθημερινά προσπαθούμε να τη συντάσσουμε στην καθημερινότητα μας ακολουθώντας διάφορα 90s trends που ξεπροβάλλουν! Η Bella τα ακολουθεί όλα Κατά γράμμα!

****Αυτό το δερμάτινο  look είναι η εξαίρεση γιατί ναι μεν  την αγαπάμε με καθημερινά αλλά δε γινόταν να μην το σχολιάσουμε! 

Το δερμάτινο κοστούμι με ίδιο τοπ από μέσα και leopard print  τσάντα ώμου είναι σήμα κατατεθέν της εποχής!

Αυτό το oversized σακάκι με αυτό το ψιλόμεσο  jean και τα chunky shoes είναι τόσο τέλειος συνδυασμός των 90s…. συμφωνείς;

Το δερμάτινο σακάκι ονειρεμένο και τέλεια συνδυασμένο με αυτό το καρό 90s  bucket hat!

Συντάκτης: Παπαδοπούλου Γεωργία

Fashion Marketing &Retailing AUEB

 

 

 

 

 

Γεωργία Παπαδοπούλου

Hello pretty people! Είμαι η Γεωργία και η μόδα είναι το πάθος μου! Θα με βρεις στο Pretty Dose , στις στήλες Fashion&Beauty και Shopping Dose! Stay tuned! xxx

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency