Το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid, πόζαρε για το εξώφυλλο της Vogue, 4 μήνες μετά από την γέννηση της κόρης της.

Η Hadid δήλωσε πως νιώθει πολύ καλά με τις αλλαγές του σώματος της μετά την εγκυμοσύνη. «Ξέρω ότι δεν είμαι τόσο αδύνατη όσο πριν, αλλά είμαι ρεαλίστρια. Η απάντησή μου στην πρόταση να φωτογραφηθώ για το εξώφυλλο της Vogue ήταν: Ναι, φυσικά, αλλά προφανώς δεν θα είμαι πια στο μέγεθος 0, ούτε και νιώθω πως θέλω να επιστρέψω σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την καριέρα που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα το 25χρονο μοντέλο δήλωσε πως: «Στρέφομαι σε πιο σταθερές δουλειές, παρά να είμαι σε μια διαφορετική χώρα κάθε εβδομάδα».

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Gigi Hadid και ο σύντροφος της Zayn Malik, υποδέχτηκαν την κόρη τους, που ονόμασαν Κάι. Το ζευγάρι διατηρεί «χαμηλό προφίλ», θέλοντας να κρατήσει την κόρη τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως αποκάλυψε το μοντέλο,  δίνει μεγάλη έμφαση στην διατήρηση της κόρης της εκτός της δημόσιας ζωής. «Έχω φίλους που είναι πολύ διάσημοι και έχουν κάνει το ίδιο, και βλέπω τα παιδιά τους να ανθίζουν πραγματικά με διαφορετικό τρόπο», ανέφερε.

 

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: