Μπορεί ακόμη να έχουμε περιορισμούς στα ταξίδια και ολόκληρη η Ευρώπη να βρίσκεται σε Lockdown, εμείς οι ταξιδιάρες ψυχές έχουμε βρει τον τρόπο να ταξιδέψουμε.

Πως θα σας φαινόταν να βρισκόσασταν σε ένα αυτοκίνητο στην αγαπημένη σας πόλη και να γυρνούσατε μέσα στα στενά της, να ακούγατε τόσο δυνατά μουσική μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο ή τους φίλους σας; Σίγουρα εάν το κάνουμε εικόνα θα νοσταλγήσουμε εκείνες τις εποχές που με μια βαλίτσα και την ταυτότητα στο χέρι μας, μπορούσαμε να γυρίσουμε όλο τον κοσμο.

Μπορεί να είμαστε αντιμέτωποι με το δεύτερο κύμα της πανδημίας σε όλο τον πλανήτη, υπάρχει όμως ένας ιστότοπος που μας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε έστω και από την οθόνη του υπολογιστή μας μια βόλτα στην αγαπημένη μας πόλη. Μέσα από ένα αυτοκίνητο και την μουσική από τοπικό ραδιόφωνο του αγαπημένου μας προορiσμού τo driveandlisten είναι η διέξοδος μέσα στην καραντίνα.

Έχεις αρκετές επιλογές στις πόλεις και ανάμεσά τους θα βρεις και την αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να ακούς φυσικό ήχο από την διαδρομή.

Ακολούθησε και τον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram ώστε να παρακολουθείς τις προσθήκες στις αγαπημένες σου πόλεις

Συντάκτρια: Έλενα Παπαδοπούλου

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: