Η δολοφονία του Τζόρντζ Φλόιντ, έχει προκαλέσει παγκόσμια οργή, ενώ διάσημοι αλλά ακόμα και μεγάλες εταιρείες παίρνουν θέση στο θέμα και δίνουν τα δικά τους μηνύματα. Ανάμεσα σε αυτές, η εταιρεία αθλητικών ειδών Nike που έστειλε το δικό της δυνατό μήνυμα.

Το γνωστό σλόγκαν της εταιρείας «Just Do It», μετατράπηκε για πρώτη φορά σε Don’t Do It – Μην το κάνεις.

Με τον τρόπο αυτό, η Nike πέρασε ένα συγκινητικό μήνυμα κατά του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ, μετά τον άδικο θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, που προκάλεσε ο αστυνομικός που τον συνέλαβε και τον πατούσε στον λαιμό μέχρι ο άντρας να μην μπορεί να αναπνεύσει άλλο.

«Για μια φορά, μην το κάνεις. Μην υποκριθείς ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην Αμερική. Μην γυρίσεις την πλάτη σου στον ρατσισμό. Μην αποδεχθείς να χάνονται ζωές αθώων. Μην δώσεις άλλες δικαιολογίες. Μην σκεφτείς ότι αυτό δεν σε επηρεάζει. Μην μείνεις σιωπηλώς στα μετόπισθεν. Μην σκεφτείς ότι δεν μπορείς να είσαι μέρος της αλλαγής. Γίνε κομμάτι της αλλαγής. Ας γίνουμε όλοι κομμάτι της αλλαγής».

Δείτε το σποτ εδώ:

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: