Εκεί που νομίζαμε ότι τα ραντεβού στην καραντίνα είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του εγκλεισμού, μία νέα συνεργασία ήρθε σαν απρόοπτο μήνυμα στις 2 η ώρα τα ξημερώματα. Πριν από δύο ημέρες έσκασε σαν βόμβα η νέα συνεργασία των Converse all stars με το αγαπημένο brand Carhartt Work In Progress, για τα πιο ακατάστατα και διαφορετικά σταράκια όλων των εποχών. Εάν θέλεις να επενδύσεις σε ένα άνετο αλλά ταυτόχρονα και μοδάτο παπούτσι αυτή είναι η ευκαιρία σου, καθώς αυτά τα 70΄s all stars έχουν μία νοσταλγική διάθεση παρόλο που όλοι έχουμε κολλήσει στην κόκκινη version τους.

 

Η αντιδιαφιμιστική εκστρατεία των δύο γιγαντιαίων brands είναι το όπλο τους, καθώς έχουν αγαπηθεί παγκοσμίως διαθέτοντας μία διαφορετική οπτική στις συλλογές τους αλλά κια μια συναισθηματική ωριμότητα που φαίνεται μέσα στα χρόνια.

Η νέα αυτή συλλογή δημιουργήθηκε από χρησιμοποιημένο πανί, συνεχίζοντας την δράση της εταιρίας Πρόγραμμα Ανανέωσης Converse με τη δέσμευση να ανακτήσει τα υλικά για να μην καταλήξουν σε χώρους υγειονομικής ταφής. Σε αντίθεση με τα παλαιότερα σχέδια που σίγουρα κάποιο ραντεβού σας μπορεί να φορούσε, υπάρχει μια μεγάλη διαφορά δεν υπάρχουν πολλά κομμάτια από τη συγκεκριμένη συλλογή. Αυτά τα all stars ενώ έχουν τον αέρα των converse είναι φτιαγμένα από 1000 σακάκια, παντελόνια και φόρμες εργασίας που έχουν φορεθεί από την εταιρία Carhartt, προερχόμενα από vintage μαγαζιά του Λονδίνου.

Ακόμη και οι φωτογραφίες της καμπάνιας παρουσιάζουν έναν άνθρωπο χωρίς σώμα, που πυροβολεί ένα μοσχάρι φορώντας ένα τζιν της εταιρίας. Είναι ένας τρόπος δελεαστικός για την παρουσίαση μιας τόσο αντισυμβατικής συνεργασίας; Το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να τρέξετε να προλάβετε καθώς έχουν ήδη βγει sold out τα πρώτα κομμάτια, σταυρώστε τα χέρια σας και ίσως να είστε τυχεροί.

 

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: