Αυτή την εβδομάδα στο Prettydose.gr έχουμε λίγο παραπάνω καλή διάθεση! Για αυτό είπαμε να φτιάξουμε και τη δική σου! Και σήμερα θα ανοίξουμε ένα πολύ ωραίο θέμα και ιδιαίτερα αγαπημένο από τα fashion addicts που μας διαβάζουν!

Ο λόγος για το colorblocking λοιπόν! Τι είναι? 

Ο συνδυασμός διαφορετικών  χρωμάτων και αποχρώσεων σε ένα σύνολο ορίζεται ως colorblocking λοιπόν! Σίγουρα το έχεις ξανακούσει!

Ξέρουμε πως μπορεί να σου αρέσει πολύ και όταν βλέπεις ένα τέτοιο σύνολο να το θαυμάζεις αλλά όταν έρχεται η στιγμή να το δοκιμάσεις, τα παρατάς φοβούμενη το λάθος συνδυασμό και το πρόστιμο από την αστυνομία μόδας! Εδώ να σου τονίσουμε κιόλας πως το colorblocking αποτελεί ένα μεγάλο trend για φέτος και πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσεις! Πώς θα το πετύχεις όμως?!

Tip1:  Για τους αρχάριους της παρέας που αγαπούν τα πιο σκούρα χρώματα και θέλουν να το δοκιμάσουν,  μη πέσεις κατευθείαν στα βαθιά γιατί ίσως πνιγείς και πάλι τα παρατήσεις! Διάλεξε ένα χρώμα που είναι φέτος στη μόδα και ξεκινά χτίζοντας σε διαφορετικές αποχρώσεις το look σου!

Tip2: Για τους πιο προχωρημένους …. μη φοβάσται καθόλου! Χτίστε το outfit σας σκεπτόμενοι μόνο τα αγαπημένα σας χρώματα, τα τελευταία  color trends αλλά και ποια χρώματα σας ταιριάζουν καλύτερα!

Extra tip : Δοκίμασε το colorblocking μαζί με animal print! Πρόσεξε μόνο να είναι αρμονικός ο συνδυασμός! Αν πετύχει αυτό το look τότε δεν έχουμε παρά να σου πούμε πως είσαι ένας fashion guru!

Εμάς πάντως αυτό το fashion trend μας φτιάχνει τη διάθεση! Εσένα?! Αν ναι , δοκίμασε το γρήγορα!

 

Συντάκτης: Παπαδοπούλου Γεωργία

Fashion Marketing &Retailing AUEB

 

Γεωργία Παπαδοπούλου

Hello pretty people! Είμαι η Γεωργία και η μόδα είναι το πάθος μου! Θα με βρεις στο Pretty Dose , στις στήλες Fashion&Beauty και Shopping Dose! Stay tuned! xxx

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency