Η εορταστική συλλογή του οίκου Chanel εμπνέεται από την χρυσή αλυσίδα και αποτυπώνεται στη συνεργασία της με τη Lucia Pica.

Μετατρέπει έναν διαχρονικό οπτικό κώδικα και μια υπογραφή της Mademoiselle Chanel σε έναν σύγχρονο φυλαχτό που ενσωματώνει τη λαμπρότητα και τη συναισθηματική συγκίνηση της εορταστικής περιόδου. Για μια υπέροχη έκρηξη ακτινοβολίας, ηLucia Pica εξηγεί, «τονίζοντας ένα κλασικό σύμβολο του οίκου και εξερευνώντας όλες τις πτυχές του, εγχέω αυτές τις υπάρχουσες ιδέες και εικόνες με μια νέα ενέργεια, ένα νέο πνεύμα». Φέτος, η makeup artist που είναι τόσο έμπειρη στα παράδοξα όσο ήταν η Gabrielle Chanel, στρέφεται σε ένα από τα εμβληματικά σύμβολα της CHANEL: τις χρυσές αλυσίδες.

Η CHANEL εκσυγχρονίζει αυτό το κλασικό στολίδι, συνδυάζοντάς το με μια απλή αλλά κομψή λωρίδα δέρματος. Τόσο πολύτιμο όσο και τολμηρό, αυτό ενέπνευσε τη Lucia Pica να δημιουργήσει μια εκλεπτυσμένη συλλογή με τη γραφική αντίθεση μεταξύ μαύρου και χρυσού ως κοινό νήμα. Έτσι, η Lucia Pica ενώνεται με την Gabrielle Chanel, η οποία ξεχωρίζει για τη γοητεία της, προσθέτοντας ένα χρυσό λουράκι αλυσίδας σε μια τσάντα, ενισχύοντας την ουσιαστική απλότητα ενός μικρού μαύρου φορέματος, ενώ απελευθερώνει τα χέρια των γυναικών.

Η Lucia Pica εκφράζει αυτήν την μοναδικότητα σε μια παλέτα με πλούσιες, βαθιές αποχρώσεις. Ένας μοναδικός και κομψός τρόπος λάμψης κάθε προσώπου. Αντί να φαίνεται φανταχτερό ή επιφανειακό, ο ισχυρός χρυσός των αλυσίδων συμβολίζει την πολυτέλεια και η πολυτέλεια, την αγνότητα και το θεϊκό φως. Το όνειρο της Lucia Pica σε συνεργασία με το Makeup Creation Studio, είναι οι νέοι τόνοι να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη των γυναικών, απολαμβάνοντας τη νέα τους λάμψη. Οι σκιές ματιών και τα κραγιόν πασπαλίζονται με πλατίνα ή χάλκινη γυαλάδα, ενώ τα νύχια είναι επενδεδυμένα με αντικέ χρυσό βερνίκι. Είναι εντυπωσιακό πώς αυτές οι αποχρώσεις αυτής της συλλογής έχουν σχεδιαστεί για όλες τις γυναίκες που αγκαλιάζουν την τολμηρή τους πλευρά.

Ένα εορταστικό πνεύμα κυριαρχεί σε ολόκληρη τη συλλογή LES CHAÎNES D’OR DE CHANEL για να εκφράσει αυτήν τη μεγαλοπρέπεια. Οι χρυσές αλυσίδες είναι ανάγλυφες σε όλες τη συλλογή, στο LES CHAÎNES DE CHANEL Illuminating Blush Powder και στις σκιές ματιών OMBRE PREMIÈRE Powder. Η εικόνα τους διακοσμεί την επιφάνεια αυτών των αποκλειστικών δημιουργιών, ενώ η ROUGE ALLURE μπαίνει σε μία πολύτιμη, limited edition συσκευασία.

ILLUMINATING BLUSH POWDER
EXCLUSIVE CREATION

Το Illuminating Blush Powder κατασκευάστηκε για την περίοδο των διακοπών. Μία αποκλειστική δημιουργία, το LES CHAÎNES DE CHANEL είναι ανάγλυφο με αλυσίδα. Η χρυσή λάμψη του βελτιώνει απαλά τα περιγράμματα του προσώπου με ροδοκόκκινο τόνο για ένα απαλό και εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. «Αυτή η υπέροχη λαμπερή σκόνη με σατινέ εφέ προσφέρει μια υπέροχη έκρηξη ακτινοβολίας. Φωτίζει το δέρμα, προσελκύει φως σε εμφανείς περιοχές του προσώπου και προσφέρει ένα φυσικό, καθαρό και ημιδιαφανές ρόδινο αποτέλεσμα στα μάγουλα », επισημαίνει η Lucia Pica.

Ανακαλύψτε την συλλογή εδώ: www.chanel.com

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: