Ένα νέο trend που ήρθε για να μείνει στον χώρο της διακόσμησης είναι το cantaloupe, αλλά τι είναι ακριβώς αυτό το φρούτο που αναδείχθηκε το πιο cool χρώμα του 2020.

Η ατμόσφαιρα του σπιτιού μας είναι σημαντική καθώς αντικατοπτρίζει το ποιοι είμαστε, την ταυτότητα μας αλλά προωθεί και την προσωπικότητα μας. Είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων η ατμόσφαιρα και ένας από αυτούς φυσικά είναι το χρώμα. Αυτό που ντύνει τους τοίχους και βάφει τα υφάσματα του.

Εμείς σας προτείνουμε ένα χρώμα δροσιστικό και γλυκό σαν φρούτο, για την ακρίβεια παίρνει το όνομα του από ένα φρούτο αρωματικό και γλυκό. Έχει ένα χρυσαφένιο χρώμα και μια λαχταριστή γεύση: το πεπόνι κανταλούπε. 

Το χρώμα ”cantaloupe” ανήκει στην ίδια οικογένεια με το ”Living Coral” το χρώμα της Pantone για το 2019. Είναι ένα απαλό και γλυκό πορτοκαλί γεμάτο <<βιταμίνες>> για τον χώρο μας καθώς ανεβάζει τα επίπεδα τηε ενέργειας του και φέρνει ένα κύμα αισιοδοξίας. Μια υπόσχεση ψυχικής και σωματικής ξεκούρασης.

Το cantaloupe, το χρώμα του αρωματικού και θρεπτικού πεπονιού και μπαίνει στο σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα, στο μπάνιο και τη βεράντα.

Ήλιος, Βιταμίνη C, ενέργεια, ζωντάνια:αυτό το απαλό πορτοκαλί είναι ότι χρειάζεται το σπίτι όλο τον χρόνο για να νιώθει ότι αναπνέει, ότι είναι ζωντανό. Μπορεί να συνδυαστεί με λευκό ή απαλό γκρι, με μπλε, πράσινο ή κίτρινο .

΄Ήδη από την προηγούμενη χρονιά έχει κάνει την εμφάνιση του στον κόσμο της διακόσμησης, αλλά φέτος φαίνεται ότι έχει μια ακόμα πιο δυναμική παρουσία.

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: