Ξέρουμε πως νιώθεις όταν κάποιες μέρες σηκώνεσαι βιαστική για τη δουλειά ή δε πρόλαβες να λουσεις και να φτιάξεις τα μαλλιά σου και πρέπει κάτι να τα κάνεις και δες ξέρεις τι , χτενίζεις από δω , ρίχνεις styling spray από την άλλη αλλά τίποτα! Η λεγόμενη bad hair day είναι εδώ και σε ταλαιπωρεί! Μην αγχώνεσαι καθόλου! Η λύση στο πρόβλημα εκείνων των ημερών που δε πρόλαβες να περιποιηθείς τα μαλλιά σου είναι στο Pretty Dose!

Καταρχήν πάρε βαθιά ανάσα,  τη χτένα σου  και δες παρακάτω τα χτενισματα με τα οποία σε 5-10 λεπτά το πολύ  θα έχεις ένα τίμιο αποτέλεσμα για τα μαλλιά σου που το χρειάζεσαι όσο τίποτα εκείνες τις μέρες που περιγράψαμε!

1. Κάνε μια χαμηλή αλογοουρά…τι πιο απλό; Βοήθησέ τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο silky και περιποιημένα με λίγη λακ και μια λεπτή χτένα!

2. Πλέξε κοτσιδάκια! Η μαμά σου κάτι ήξερε που στα έκανε συνέχεια όταν ήσουν μικρή!

3. Πιάσε τα μαλλιά σου σε μια χαλαρή σινιόν και στόλισε τα με ένα trendy scrunchie! Μας λύνει τα χέρια θα το λέμε συνέχεια!

4. Τα κλάμερ είναι ότι πιο trendy αυτή τη στιγμή! Μάζεψε προσεκτικά τα μαλλιά σου διαλέγοντας το πιο trendy κλάμερ π.χ ένα χρυσό ίδιο με τα κοσμήματα σου!

5. Ψηλή αλογοουρά,  απλή και πολύ θηλυκή! Κόλλησε τα μαλλιά σου με λακ προς τα πίσω και μάζεψε τα ψηλά! Σίγουρα θα αναναδεικνύονται τα μάτια και τα χαρακτηριστικά σου τέλεια!

 

Συντάκτης: Παπαδοπούλου Γεωργία 

Fashion Marketing &Retailing AUEB

 

 

Γεωργία Παπαδοπούλου

Hello pretty people! Είμαι η Γεωργία και η μόδα είναι το πάθος μου! Θα με βρεις στο Pretty Dose , στις στήλες Fashion&Beauty και Shopping Dose! Stay tuned! xxx

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency