Πιστεύω πως όλες μας θέλουμε να δείχνουμε φρέσκιες και λαμπερές στο σχολείο! Ναι μπορείς να βαφτείς στο σχολείο ,όχι δεν μπορείς να το παρακάνεις. Ένα no makeup makeup θα είναι ότι πρέπει.

 

Βήμα 1ο : Καθαρή επιδερμίδα.

Πλύνε καλά το πρόσωπό σου και ενυδάτωσέ το.

Βήμα 2ο : Concealer.

Τοποθέτησε concealer κάτω από τα μάτια για να κρύψεις την κούραση και  ταμπόναρέ το  με ένα σφουγγαράκι. Στην συνέχεια με τον ίδιο τρόπο καλύπτεις τυχόν σπυράκια και διχρωμίες.

Βήμα 3ο : Φρύδια.

Χτένισε τα φρύδια σου και γέμισε τα κενά. Όχι υπερβολές, καλό θα ήταν να φαίνεται όσο πιο φυσικό γίνεται! Χρησιμοποίησε ό,τι προϊόν σε βολεύει (σκιά, μολύβι φρυδιών, πομάδα ), όμως πρόσεξε την απόχρωση ,να είναι ίδια με την φυσική τρίχα των φρυδιών σου.

Βήμα 4ο : Βλεφαρίδες.

Αν θέλεις φυσικό αποτέλεσμα χρησιμοποίησε μία διάφανη μάσκαρα.  Αν θέλεις λίγο πιο έντονο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε μία μάσκαρα για όγκο..

Βήμα 5ο : Ρουζ.

Διάλεξε ένα χρώμα που ταιριάζει με την επιδερμίδα σου και δεν φαίνεται ‘ξένο’ πάνω σου. Για παράδειγμα εγώ που είμαι μελαχρινή προτιμώ για ρουζ ροδακινί και πιο μπρονζέ τόνους. Στις ανοιχτόχρωμες προτείνω πιο ροζ τόνους. Τοποθετώ τόσο όσο , δεν θέλω υπερβολές!!!

Βήμα 6ο : Χείλη.

Χρησιμοποίησε lip palm ή ένα nude κραγιόν.

Και είσαι έτοιμη!!!

Καλή σχολική χρονιά!!!

Συντάκτης: Άννα Μπαλιάκα, make up artist

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency