Είναι γεγονός! Η τρίτη ταινία “After” βρίσκεται προ των πυλών και έχουμε ήδη τις πρώτες πληροφορίες. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στη Βουλγαρία ,λόγω του χαμηλού επιδημιολογικού φορτίου ,τηρώντας όμως τα μέτρα προστασίας. Πάμε να δούμε, λοιπόν ,τις πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ποιες θα είναι οι αλλαγές που θα συμβούν στο καστ;

Το σίγουρο είναι ότι οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές , η JosephineLangfordκαι ο Hero Fiennes Tiffinθα συνεχίσουν να ενσαρκώνουν τους ίδιους ρόλους, της Τessaκαι του Hardin. Επίσης, στο καστ παραμένουν ο Dylan Spouse ως Trevor, ο SamuelLarsenως Zed και η Pia Mia ως Tristan. Ορισμένοι όμως ηθοποιοί λόγω της πανδημίας δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν.

Σύμφωνα με Instagrampost στις 8 Οκτωβρίου από την επίσημη σελίδα της ταινίας ανακοινώθηκε ότι οι ρόλοι του Christian και της Kimberly Vanceό πως και η μητέρα της Τessa, θα αναπληρωθούν. Ο StephenMoyerθα αντικαταστήσει τον Charlie Weberως ChristianVance, η Arielle Kebber την Candice King ως Kimberly Vance και η Mira Sorvino την Selma Blair ως Carol Young. Τέλος ο Carter Jenkins θα προστεθεί στο καστ ως Robert.

 

Αφού είδαμε τις αλλαγές στο καστ, πάμε να δούμε ποια θα είναι η  υπόθεση της νέας ταινίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση, όμως εικάζουμε την υπόθεση από το τρίτο βιβλίο της Άννα Τοντ όπου αναφέρει χαρακτηριστικά:

‘’ Η ζωή της Tessa είναι μπερδεμένη. Τίποτα δεν είναι όπως πίστευε. Ούτε οι φίλοι της. Ούτε η οικογένειά της. Ακόμα και το μοναδικό άτομο στο οποίο θα μπορούσε να στηριχθεί , στον Hardin,είναι νευριασμένος μαζί της  όταν ανακαλύπτει το σοβαρό μυστικό που του έκρυβε. Αντί όμως να δείξει κατανόηση, στρέφεται εναντίον της.’’

Θα δούμε λοιπόν να κλονίζεται η εμπιστοσύνη που έχουν ο ένας για τον άλλον.

Πότε θα γίνει η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας;

Δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες για την ημερομηνία προβολής της ταινίας και του τρέιλερ, αλλά μπορείς να παρακολουθήσεις στο Netflix την πρώτη ταινία “After”  για να μπεις στο κλίμα.

 

Συντάκτης: Nεφέλη Λαπουρίδου

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency