Η εξωτερική μας εμφάνιση πάντα μας απασχολούσε. Το να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και να μας… αρέσουμε , είναι κάτι το οποίο όλοι οφείλουμε να κάνουμε. Παρόλα αυτά, πρέπει  να αγαπάμε, να σεβόμαστε και να προστατεύουμε τον εαυτό μας από ακραίες θεραπείες ή επεμβάσεις, που το μόνο που θα καταφέρουν είναι να καταστρέψουν την πραγματική ομορφιά και ιδιαιτερότητα του καθενός. Επιπλέον, θα μας προκαλέσουν ανασφάλειες που καμία θεραπεία δεν θα είναι σε θέση να γιατρέψει.

Κάνεις δεν πρέπει να ζητά την αποδοχή από τους άλλους παρά μόνο από τον ίδιο του τον εαυτό. Οφείλουν όλοι ανεξαιρέτως φύλου και ηλικίας να αγαπάνε, να σέβονται και να φροντίζουν τον εαυτό τους κάνοντάς τον καλύτερο!

Το Advanced Derma «επενδύει» στην ομορφιά και την φροντίδα του καθενός ξεχωριστά παρουσιάζοντας τέσσερις θεραπείες που σε κάνουν να νιώθεις άλλος άνθρωπος,χωρίς πόνο και σε μόλις λίγα λεπτά.

Ρινοπλαστικη σε 15′ λεπτά

Σήμερα υπάρχει η δυνατότητα να δοθεί λύση στο πρόβλημα μιας δύσμορφης μύτης, μιας εικόνας ιδιαίτερα βασανιστικής για εκείνον που την έχει, χωρίς να χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να κουράσει τον οργανισμό του. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή μέθοδο με την οποία μπορεί να βελτιωθεί ή να λυθεί πλήρως το πρόβλημα μιας γαμψής, στραβής και γενικότερα δύσμορφης μύτης. Η μέθοδος που ακολουθεί το Advanced Derma είναι άμεση, ανώδυνη, αναίμακτη, αποτελεσματική και με πολύ μικρό κόστος.

Τι είναι η Ρινοπλαστική Χωρίς Χειρουργείο;

Όσον αφορά τη διόρθωση του σχήματος της μύτης, πλέον μπορεί να διορθωθεί ένα εξαιρετικά μεγάλο φάσμα δυσμορφιών της μύτης χρησιμοποιώντας ενέσιμο εμφύτευμα Υαλουρονικού οξέως ή νήματα ειδικά σχεδιασμένα για την περιοχή της μύτης (nose threads).

Το ποσοστό βελτίωσης μπορεί να είναι από 60-70 μέχρι και 100% δηλαδή να λύσει πλήρως το πρόβλημα της δυσμορφίας.

Άρα η φιλοσοφία της τεχνικής της Ρινοπλαστικής Χωρίς Χειρουργείο στηρίζεται πρωταρχικά στο να εντοπιστούν τα σημεία του σκελετού της μύτης, τα οποία παρουσιάζουν ελλείμματα ιστού ή βαθουλώματα και στη συνέχεια με τη βοήθεια της τεχνολογίας να γεμίσουν με ενέσιμο εμφύτευμα Υαλουρονικού οξέως. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι αρκετά μεγάλη αφού συνήθως χρειάζεται μια μικρή συντήρηση κάθε ένα με ενάμισυ χρόνο ανάλογα βέβαια και με το βαθμό του προβλήματος.

To Yαλουρονικο οξύ δεν είναι μόνιμο υλικό αλλά απορροφάτε βαθμιαία από τους ιστούς.
Συγκεκριμένα το Υαλουρονικό οξύ στην περιοχή της μύτης απορροφάτε σε ποσοστό περίπου από 5% μέχρι 15 % τον πρώτο χρόνο. Αυτό με πολύ απλά λόγια σημαίνει ότι μετά από έναν χρόνο δεν εξαφανίζεται το Υαλουρονικό οξύ από την περιοχή της μύτης, αλλά παραμένει στη θέση του ποσοστό ίσο με 85% έως 90%. Αυτό που μένει μόνο να γίνει είναι απλά να συμπληρωθεί το Υαλουρονικό που έχει απορροφηθεί για να συντηρηθεί το καλό αποτέλεσμα.

Ανόρθωση γλουτών – Sculptra butt lift

Το Sculptra αποτελείται από πολύ-L-γαλακτικό οξύ (PLLA), είναι ένα δερματικό πληρωτικό που χρησιμοποιείται για την αύξηση του όγκου του δέρματος διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου του ιδίου του σώματος. Μέχρι πρόσφατα η κύρια χρήση του ήταν για την απώλεια λίπους-όγκου στο πρόσωπο πλέον όμως χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία και στους γλουτούς.
Αυτή η μη χειρουργική τεχνική είναι γνωστή ‘Sculptra Butt Lift’. Ανορθώνει και σμιλεύει τους γλουτούς χωρίς κινδύνους ή downtime σε αντίθεση με πιο επεμβατικές διαδικασίες.

Οι ασθενείς που θα επιλέξουν το ‘’Sculptra Butt Lift’’ είναι εκείνοι που δεν έχουν τον χρόνο που απαιτείται για αποκατάσταση μετά το χειρουργίο. Συχνά θέλουν να αποφύγουν την ολική αναισθησία και δεν θέλουν τις ουλές που σχετίζονται με τη χειρουργική επέμβαση. Επίσης, ορισμένοι ασθενείς, μπορεί να μην είναι καλοί υποψήφιοι καθώς δεν έχουν αρκετά αποθέματα λίπους ώστε αυτά να χρησιμοποιηθούν στην περιοχή των γλουτών.

Πως πραγματοποιείται η θεραπεία;

Τοπική αισθητική ένεση εφαρμόζεται στην περιοχή που πρόκειται να εγχυθεί το Sculptra. Μόλις το δέρμα είναι έτοιμο (συνήθως μετά από 10 λεπτά), το Sculptra εγχέεται στον ανώτερο γλουτό με μικρή βελόνα. Ανάλογα με το επιθυμητό επίπεδο αύξησης, οι περισσότεροι ασθενείς χρειάζονται περίπου τρεις θεραπείες ανά έξι εβδομάδων. Αν και το αποτέλεσμα μπορεί να παρατηρηθεί έξι εβδομάδες μετά τις θεραπείες, το βέλτιστο αποτέλεσμα παρατηρείται μέχρι και έξι μήνες μετά τη διαδικασία.

Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες άμεσα. Μπορεί να παρατηρούνται μερικά σημάδια, μώλωπες στο σημείο ένεσης που μπορεί να διαρκούν για 7-10 ημέρες, αλλά αυτό είναι όλο. Συνιστάται να κάνετε 5 λεπτό μασάζ στην περιοχή, 5 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας για τις πρώτες πέντε ημέρες μετά την διαδικασία.

 

Αποτρίχωση με τον πιο ανώδυνο τρόπο

Τα μηχανήματα Laser που χρησιμοποιεί το ιατρείο είναι ALEXANDRITE, GentleLase Pro ®, για πραγματικά ανώδυνη και πιο αποτελεσματική αποτρίχωση. Το Laser Alexandrite® 755nm, είναι σύστημα laser Alexandrite ® (755nm) για αποτρίχωση, με FDA έγκριση για μόνιμα αποτελέσματα στην αποτρίχωση permanent hair reduction.

Το GentleLase Pro ® του οίκου Candela αποτελεί την εξέλιξη στην laser αποτρίχωση. Η ανανεωμένη έκδοση του ασφαλέστερου και αποτελεσματικότερου συστήματος Laser Αλεξανδρίτη το καθιστά ακόμη πιο εύχρηστο ταχύτερο και αποδοτικότερο.
Η προηγμένη τεχνολογία και οι βελτιωμένες δυνατότητες του GentleLase Pro ®, το καθιστούν το λέιζερ εκλογής για ασφαλή και γρήγορη αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος.

Η ταχύτητα του και τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του προσφέρουν ανώτερα αποτελέσματα και κερδίζουν την εμπιστοσύνη των γιατρών και των ασθενών παγκοσμίως. Όπως και στα προηγούμενα μοντέλα της Candela, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής συστήματος ψύξης. Η δυνατότητα απελευθέρωσης μεγάλης διαμέτρου δέσμης (20/22/24) το καθιστά ως το γρηγορότερο laser αποτρίχωσης στην αγορά.

Το Laser
• Αντιμετωπίζει ριζικά και αποτελεσματικά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Απαιτεί τον ελάχιστο αριθμό συνεδριών και επιτυγχάνει μείωση της τριχοφυΐας έως και 50% από την τρίτη κιόλας συνεδρία.
• Είναι κατάλληλο για όλες τις περιοχές, τόσο του σώματος όσο και του προσώπου, ενώ συνιστάται ακόμη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Έχει πιστοποιηθεί ως ασφαλής και αποτελεσματική διαδικασία από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).
• Δεν προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμούς και δεν δημιουργεί θυλακίτιδα.
• Είναι ανώδυνο. Για την καταπολέμηση της ήπιας δυσφορίας που μπορεί να προκληθεί λόγω της θερμότητας και της αίσθησης καψίματος, συγχρόνως με τη δέσμη φωτός λειτουργεί ένα σύστημα ροής ψυχρού αέρα.
• Αν εφαρμοστεί σε νεαρή ηλικία, καθώς καταστρέφει μόνιμα τον θύλακα της τρίχας, αποτρέπει τη μελλοντική εμφάνιση των ανεπιθύμητων λευκών τριχών, ειδικά στην περιοχή του μπικίνι, όπου είναι πιο σύνηθες το πρόβλημα.
• Δεν είναι χρονοβόρo. Με μέγιστη ταχύτητα εφαρμογής (5 παλμούς/δευτερόλεπτο), κάθε συνεδρία διαρκεί από λίγα λεπτά έως το πολύ μία ώρα, ανάλογα με την έκταση της περιοχής που εφαρμόζεται.
Το μηχάνημα Αλεξανδρίτης παράγει ακτινοβολία σε συγκεκριμένα μήκη κύματος, διαπερνώντας την επιδερμίδα προκειμένου να θερμάνει τον βολβό της τρίχας. Η διείσδυση της ακτινοβολίας γίνεται, χωρίς να προκαλείται βλάβη στην επιδερμίδα. Η διαδικασία βασίζεται αποκλειστικά στην στοχευμένη φωτο-θερμόλυση που καταστρέφει τον θύλακα της τρίχας και απαλύνει την ανάπτυξη της τριχοφυΐας, μέχρι το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Καθαρισμός και λάμψη προσώπου

Ο καθαρισμός προσώπου είναι μία πρακτική απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων και ρύθμισης της λιπαρότητας που στοχεύει στην περιποίηση του προσώπου σε συνδυασμό με την ενυδάτωσή του. Είναι πολύ σημαντικός για να επιτευχθεί λαμπερή και καθαρή επιδερμίδα χωρίς σμήγμα και σημάδια.
Ο καθαρισμός προσώπου μπορεί να συνδυαστεί με χημικό peeling και δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους. Η επιλογή των παραπάνω θεραπειών γίνεται βάσει των αναγκών του εκάστοτε ασθενούς.

Διάρκεια θεραπείας

Ένας καθαρισμός προσώπου μπορεί να διαρκέσει από μία έως μιάμιση ώρα. Ο ιατρός θα συστήσει τη συχνότητα του καθαρισμού και τον αριθμό των συνεδριών αναλόγως του προβλήματος του ασθενούς.

Το κόστος του καθαρισμού προσώπου ποικίλει και εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε ασθενούς.

Το Ιατρείο Advanced Derma στοχεύει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τον πιο εύκολο και ανώδυνο τρόπο. Σέβεται τον ασθενή χωρίς να του προκαλεί προβλήματα στο δέρμα και την εμφάνιση του. Οι μέθοδοι που ακολουθεί είναι σύγχρονοι εκαι βρίσκονται δίπλα στον σύγχρονο άνθρωπο που θέλει να νιώθει όμορφα αλλά δεν έχει ούτε τον απαραίτητο χρόνο ούτε τα χρήματα.

 

Μπορείτε να βρείτε τα δερματολογικά ιατρεία της Dr. Ζησίμου σε Αθήνα και Λαμία στο 2168093444 & 6975105858 (Στρατάρχου Παπάγου Αλεξάνδρου 50, Ζωγράφου, Αττική) και στο 2231306000, 6975105959 (Λαμία).

Website: www.advanceddermaa.com

Βρείτε το Advanced Dermatology στο Instagram: advanced_derma

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: