Το 2020 είναι πλέον παρελθόν, όπως και οι συνήθειες που είχαμε καθώς έβαλε τα θεμέλια η νέα χρονιά για τη δημιουργία μίας νέας πραγματικότητας.

Στην COVID-19 εποχή καλούμαστε να διαμορφώσουμε έναν νέο τρόπο εργασίας από την άνεση του σπιτιού μας. Πολλές φορές δεν έχουμε την αίσθηση ότι το κάνουμε επαγγελματικά και αφηνόμαστε στον λίθαργο που μπορεί να μας δημιουργήσει η άνεση και η ασφάλεια του σπιτιού μας.

Ήδη η εργασία και η εκπαίδευση έχουν γίνει online καθημερινότητα και εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε ταχύτατα στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί. Από τη μία μέρα στην αλλά το σπίτι πρέπει να ικανοποιήσει τις διαφορετικές και απαιτητικές ανάγκες των μελών της. Πρέπει να δημιουργηθούν ελεύθεροι χώροι ώστε να εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες.

Το cloffice ήρθε για να δημιουργήσει έξτρα χώρο στο σπίτι για εργασία και μελέτη. 

΄Ήδη από τα μέσα του 2020 ξεκίνησε μια αναζήτησή που προκάλεσε την απορία μας, για την ακρίβεια έγινε trend στις αναζητήσεις των απανταχού deco lovers.

Closet+office=cloffice: Μια ντουλάπα γίνεται γραφείο και διευκολύνει τις ώρες εργασίας και μελέτης στο σπίτι.

Πληκτρολογώντας αυτή τη λέξη σε Pinterest και Instagram, θα βρείτε χιλιάδες ιδέες που μπορείτε να δημιουργήσετε ώστε να προσαρμόσετε τον χώρο σας και να γίνει όπως ακριβώς το θέλετε εσείς.

Μπορεί να δημιουργηθεί σε μια παλιά ντουλάπα ή σε μια ελεύθερη γωνιά του σπιτιού όπως θα δείτε παρακάτω.

Οι αναζητήσεις για αυτή τη λέξη αυξάνονται συνεχώς δείχνοντας τις επιλογές του κοινού για ανανέωση του χώρου και λειτουργικότητα.

Ο προσωπικός χώρος δεν είναι πια δεδομένος σε ένα σπίτι, ειδικά στα μικρά διαμερίσματα παρατηρείται συχνά το φαινόμενο της απουσίας συγκεκριμένου χώρου εργασίας.

Για μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, η δουλειά σταματούσε μετά το πέρας του ωραρίου και δεν μεταφερόταν στο σπίτι. Έτσι η δουλειά δεν μεταφερόταν στο σπίτι για αυτό και δεν προέβλεψαν έναν χώρο για να δημιουργηθεί ως γραφείο.

Το cloffice δημιούργησε αυτή τη. μικρή γωνιά παραγωγικότητας στο σπίτι και αυτό δεν μπορεί παρά να είναι μια σημαντική αλλαγή στην καθημερινότητα πολλών ανθρώπων που έχουν να διαχειριστούν μια νέα εργασιακή πραγματικότητα λόγω Covid-19.

Εάν δεν γίνεται να έχετε ξεχωριστό στο σπίτι για εργασία μακριά από θορύβους και ομιλίες των μελών της οικογένειας σας, δείτε μέσα από φωτογραφίες πως μπορείτε να φτιάξετε μια ευχάριστη γωνιά στο σπίτι για να ακουμπήσετε τον υπολογιστή σας. Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε μια άνετη καρέκλα, ένα καλό φωτιστικό και μια συρταριέρα.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε Cloffice άνετα στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα. Το 2021 αναμφίβολα θα είναι η χρονιά του.

Δώστε μια ευκαιρία στον εαυτό σας για περισσότερη ηρεμία και συγκέντρωση ακόμη και υπό συνθήκες τηλεκπαίδευσης και τηλεργασίας.

Αδειάστε μια ντουλάπα από παλιά αντικείμενα, εγκαταστήστε ένα μεγάλο ράφι και δείτε στα παραδείγματα πως να την διακοσμήσετε.

Συντάκτρια: Έλενα Παπαδοπούλου

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency