90 λεπτα

Η ταινία μικρού μήκους «90 ΛΕΠΤΑ» αποτελεί μια ταινία ευαισθητοποίησης σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών που δημιούργησε το ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή του Ινστιτούτου Κυτταρικών Θεραπειών του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Choose Life.

Τί συμβαίνει κάθε φορά που προσπερνάμε μια αφίσα που προτρέπει για τη ζωή;

Μια ταινία με πρωταγωνιστές τον Θανάση Τσαλταμπάση, Βαγγέλη Μόρα και Φάνη Κατεργιαννάκη ενώ στην περιγραφή του αγώνα είναι ο Αντρέα Παλομπαρίνι,  όλοι μαζί στέλνουν το μήνυμα τους: Όπως ένας ποδοσφαιρικός αγώνας δεν ολοκληρώνεται πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, έτσι και η μάχη για τη ζωή δεν τελειώνει πριν σβήσει και η τελευταία ελπίδα.

 

Ο αδερφός του Βαγγέλη Μόρα, ο Δημήτρης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 33 ετών από λευχαιμία τον Ιούλιο του 2015 και έκτοτε ο διεθνής ποδοσφαιριστής δημιούργησε στη μνήμη του αγαπημένου του αδερφού το σωματείο Μ.ΟΡ.Α.Σ με μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και όπως γράφουν στο site https://www.savemoras.com/ :

Η εγγραφή σας είτε ως μέλος στο σωματείο M.OP.A.Σ είτε ως εθελοντής δότης μυελού των οστών αποτελεί στήριξη ώστε να συνεχίσουμε την επιθυμία αυτή. Μια επιθυμία να γίνει γνωστό ότι με μια απλή διαδικασία μπορούν να σωθούν ζωές. Εμείς ως κύκλοι ομόκεντροι που δυναμώνουν και πολλαπλασιάζονται, μπορούμε να μεταφέρουμε αυτή τη γνώση.

 

 

Συντάκτης: Μιλένα Αμπράμοβιτς, Δημοσιογράφος

 

Milena Abramovic

Καλώς όρισες στο άρθρο μου! Είμαι η Μιλένα και είμαι καλά -έτσι πιστεύω δηλαδή-. Δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και το σημαντικότερο μαμά! Στο PrettyDose θα διαβάσεις όλα τα άρθρα μου που είναι ποικίλης ύλης φτιαγμένα και γραμμένα με μεράκι!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency