Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την αναδιαμόρφωση του χώρου σου έτσι όπως τον φαντάζεσαι, δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά απλά να ακολουθήσεις τις δικές μας ιδέες για να εμπνευστείς.

 

Τα φυτά είναι η καλύτερη πινελιά στον χώρο σου!

Αναμφίβολα η προσθήκη κάποιων <<πράσινων>> λεπτομερειών ζεσταίνει το σπίτι και αποπνέει μία πιο cozy αίσθηση, που σίγουρα την χρειάζεσαι για να επιβιώσεις όλο το καλοκαίρι σε αυτό. Εάν και εσύ φοβάσαι να πας διακοπές φέρε το καλοκαίρι σπίτι σου, άσε που είναι και μια ευχάριστη ασχολία που θα σου ανεβάσει την διάθεση.

 

Βρες την πιο ατμοσφαιρική γωνία και μετέτρεψε την σε working space

 

Ένας χώρος όπως το γραφείο σου σίγουρα είναι το πιο χρήσιμο μέρος στο σπίτι σου, διότι εκεί δουλεύεις αλλά χαλαρώνεις στον υπολογιστή σου. Ακόμα και εάν δεν διαθέτεις πολλά τετραγωνικά, όλο και κάποια γωνιά μπορείς να ξεκλέψεις και να την διαμορφώσεις σε ένα ατμοσφαιρικό working space. Το να δουλεύεις στον καναπέ ή το κρεβάτι δεν θα σου κάνει καλό άσε που θα βαλτώσεις.

Ώρα να οργανώσεις την κουζίνα σου (δεν υπάρχουν δικαιολογίες)

Έχεις τακτοποιήσει το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι, τις ντουλάπες ακόμα και το μπάνιο, αλλά την κουζίνα την αποφεύγεις δια ροπάλου ακόμα και τώρα που δεν έχεις με τι να απασχολήσεις τον εαυτό σου. Δεν έχεις πλέον καμία απολύτως δικαιολογία.. Είναι η τέλεια στιγμή για να βάλεις μια τάξη εκεί μέσα, να οργανώσεις τα συρτάρια, να ξεκαθαρίσεις τα ντουλάπια εκείνα που δεν τολμάς καν να ανοίξεις και να κατασταλάξεις στο τι πρέπει να δώσεις και τι να κρατήσεις εκεί μέσα. Μια τακτοποιημένη κουζίνα είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις τώρα στον εαυτό σου. Άλλωστε λίγο πολύ όλη μέρα εκεί μέσα είσαι…

 

Οι neutral τόνοι ξεκουράζουν το μάτι

Τώρα που το καλοκαίρι έρχεται τι καλύτερο από μια ανανέωση στον χώρο σου, σκέψου ότι οι πιο ουδέτερες αποχρώσεις είναι αυτές που θα δροσίσουν και θα ανανεώσουν το σπίτι σου. Μπορείς να προσθέσεις και κάποια διακοσμητικά για ακόμη πιο όμορφο αποτέλεσμα.

 

Φέρε την Άνοιξη στο σπίτι σου!

Διακόσμησε το μπαλκόνι σου!

Κάνε πιο ρομαντικό το μπάνιο σου!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: