Κομψές όμορφες και πάντα στυλάτες είναι οι Γαλλίδες και εμείς θα σας αποκαλύψουμε τα μυστικά τους για το τέλειο ντύσιμο.

Σχεδιαστές, supermodels, fashion bloggers, style influencers. Ο κόσμος της μόδας είναι σίγουρα γεμάτος από ανθρώπους με συναρπαστικό στυλ σε όποια κατηγορία κι αν ανήκουν και οι πηγές έμπνευσης μοιάζουν ανεξάντλητες και εξίσου ενδιαφέρουσες.

Υπάρχει ωστόσο μια ξεχωριστή κατηγορία, η οποία παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεών μας: το γαλλικό στυλ. Ο λόγος είναι απλός. Το γαλλικό στυλ δεν περιορίζεται σε ένα ή δυο trends, σε κάποια outfits που μπορείς να “αντιγράψεις” ή κάποια brands που μπορείς να προτιμήσεις στις αγορές σου. Αποπνέει το περίφημο “je ne sais quoi”, μια ολόκληρη φιλοσοφία η οποία συνίσταται στο να δείχνεις φινετσάτη και chic χωρίς να φαίνεται ότι έχεις καταβάλει την παραμικρή προσπάθεια.

Απλότητα, κομψότητα και πειραματισμός. Αυτά είναι τρία από τα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχεις στο νου σου όταν επιδιώκεις να επιλέξεις ένα outfit που να σε μεταφέρει νοερά σε κάποιο καφέ στις όχθες του Σηκουάνα. Επειδή ωστόσο, ακόμα κι αν φαίνεται απόλυτα φυσικό, το γαλλικό στυλ έχει τους δικούς του κανόνες, συγκεντρώσαμε 8 μυστικά tips για γαλλικο στυλ ντυσίματος που εφαρμόζουν οι Γαλλίδες που μας εμπνέουν.

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: