Είμαι σίγουρη πως ολοι περιμέναμε τις διακοπές του Πάσχα φέτος πως και πως! Και να που έφτασε η στιγμή λοιπόν για λίγη ξεκούραση και μερικές όμορφες οικογενειακές στιγμές!

Η Κυριακή του Πάσχα Παραδοσιακά εορτάζεται με ψήσιμο και το μόνο σίγουρο είναι πως ανυπομονούμε! Είτε στο χωριό είτε στην πόλη είμαι σίγουρη πως θα το γιορτάσεις και εσύ με την οικογένεια σου ή κάποιους καλούς φίλους! Ξερω πως θέλεις εκείνη την ημέρα να είσαι λαμπερή και περιποιημένη! Έτσι φρόντισα για εσένα για να μην έχεις το άγχος του ντυσίματος για ακόμη μια φορά! Συγκέντρωσα λοιπόν μερικά σύνολα που θεωρώ κατάλληλα για την περίσταση και σίγουρα θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση!

Βρες τα λοιπόν παρακάτω! Με αυτούς τους συνδυασμούς δε θα πέσεις εξω και παράλληλα θα είσαι άνετη όλη τη γιορτινή ημέρα! Τέλος μη ξεχνάς τα sneakers είναι ο σύμμαχος σου!

Γεωργία Παπαδοπούλου

Hello pretty people! Είμαι η Γεωργία και η μόδα είναι το πάθος μου! Θα με βρεις στο Pretty Dose , στις στήλες Fashion&Beauty και Shopping Dose! Stay tuned! xxx

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: