Στυλ

4 έξυπνοι συνδυασμοί για να αναβαθμίσεις το style σου!

Ναι είπαμε καραντίνα αλλά εμείς το στυλ μας το προσέχουμε και το αναβαθμίζουμε -όσο μπορούμε- κάθε στιγμή ! Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει συνέχεια να αγοράζουμε καινούρια κομμάτια, αλλά να χρησιμοποιούμε τα ήδη υπάρχοντα πιο έξυπνα συνδυασμένα!

1. Σίγουρα αυτή τη σεζόν,  λόγω και της κατάστασης,  αγόρασες ένα ζευγάρι φόρμες. Επίσης σίγουρα έχεις στη ντουλάπα σου ένα blazer! Συνδύασε τα μαζί! Το να βάλεις φόρμες με blazer είναι ότι πιο fashion αυτή τη στιγμή. Αμέσως αμέσως θα αναβαθμίσεις ένα αθλητικό  ζευγάρι απλές φόρμες στο πιο stylish look!

Σακακι

2. Βάλε παλτό από το πρωί! Το παλτό σου δεν είναι πλέον μόνο για πιο επίσημες στιγμές! Η μόδα επιτάσσει να το φοράμε όλη την ημέρα ακόμη και με τις φόρμες μας! Αν κάνεις αυτό το συνδυασμό να είσαι σίγουρη πως θα πάρει τα καλύτερα σχόλια!

Παλτό

3. Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τη φετινή μόδα με ένα ρούχο αυτό θα ήταν ένα oversized πουκάμισο! Το πουκάμισο αποδείχθηκε φέτος από τα πιο trendy κομμάτια που καθόρισαν τη χρονιά. Φόρεσε το μαζί με ένα καλοραμμένο πουλόβερ ή hoodie στους ώμους σου! Θα σε ζεσταίνει και ταυτόχρονα θα σου δίνει το απόλυτο στυλ!

Πουκάμισο

4. Μονοχρωμία και φυσικά σε neutral αποχρώσεις! Η απάντηση στο πιο stylish outfit που δείχνει ταυτόχρονα και πιο “ακριβό” χωρίς απαραίτητα να είναι,  είναι ένα σύνολο σε total λευκό ή γενικότερα nude αποχρώσεις! Δοκίμασε το και δε θα χάσεις!

Total white

 

Συντάκτης & Content Creator: Παπαδοπούλου Γεωργία

Fashion Marketing &Retailing AUEB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γεωργία Παπαδοπούλου

Hello pretty people! Είμαι η Γεωργία και η μόδα είναι το πάθος μου! Θα με βρεις στο Pretty Dose , στις στήλες Fashion&Beauty και Shopping Dose! Stay tuned! xxx

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency