Πολλές είναι εκείνες οι μέρες που δεν έχουμε καλή διάθεση το πρωί αλλά δε γνωρίζουμε από που πηγάζει αυτό. Το Pretty dose ξέρει και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση να ψάχνεις, για να βρεις τι ακριβώς συνέβη και δε ξυπνάς με καλή διάθεση και αυτό έχει μεγάλο αντίκτυπο και στην υπόλοιπη μέρα σου!

Προτού όμως, σου αναλύσω αυτά που πρέπει να ακολουθήσεις για να φτιάξεις τη μέρα σου και να τη κάνεις ακόμη πιο όμορφη, θα σου αποκαλύψω ένα μικρό μυστικό… το μυστικό αυτό είναι ο οδηγός, που θα σου δείξει το δρόμο για να ακολουθήσεις όλα αυτά που έχω να σου προτείνω, με σκοπό να φτιάξεις τη μέρα σου! Κι αυτό δεν είναι άλλο από τον ύπνο! Κοιμήσου καλά, το προηγούμενο βράδυ και το πρωί που θα ξυπνήσεις θα νιώθεις πιο ξεκούραστη και πιο δημιουργική από ποτέ…άδραξε τη μέρα και κάνε τη τέλεια!

Αλλά επειδή είπα πολλά, για μια ακόμη φορά, πάμε να σου δώσω τα υπόλοιπα 3 πράγματα που πρέπει να κάνεις με το που σηκωθείς από το κρεβάτι σου και η μέρα σου θα είναι τέλεια!

Βήμα 1ο 

Μη πιάνεις το κινητό σου με το που ξυπνήσεις! 

 

Είναι ο χρυσός κανόνας…γιατί; Γιατί το κινητό έχει τη τάση να μας εκθέτει σε διάφορες ειδήσεις και πληροφορίες που ακόμη ο εγκέφαλος μας, δεν είναι σε θέση να επεξεργαστεί, με αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας να έχουμε μια πεσιμιστική αντίληψη για όλα όσα μας συμβαίνουν ή μας απασχολούν!

 

Βήμα 2ο

Μη πατάς snooze, απλά σήκω και ξεκίνα τη μέρα σου, πίνοντας ένα ποτήρι νερό 

 

Το νερό είναι το φάρμακό σου το πρωί και για την υπόλοιπη μέρα σου, μιας που σε ενυδατώνει καθώς το βράδυ ο οργανισμός μας είναι αφυδατωμένος!

 

Βήμα 3ο

Φάε ένα πολύ καλό πρωινό-μη το παραλείπεις ποτέ!- 

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα! Έτσι λένε και έχουν απόλυτο δίκιο… μιας που σε κρατά για την υπόλοιπη μέρα, μέχρι το επόμενο γεύμα σου αλλά και σου προσφέρει ευεξία και καλή διάθεση όταν τρως ένα καλό και υγιεινό γεύμα! Βέβαια, για να πετύχεις τη πρωινή ευεξία, μαζί με το πρωινό σου, ένταξε στη πρωινή σου ρουτίνα και τη γυμναστική.

 

 

Εσύ τι από αυτά ακολουθείς το πρωί;  

 

Συντάκτης: Σακκά Ανθή

Ανθή Σακκά

Γειά σου! Και καλώς όρισες στο Pretty Dose και στα άρθρα μου. Είμαι η Ανθή Σακκά και μαζί θα ανακαλύψουμε τον υπέροχο κόσμο της διατροφής, της μόδας και φυσικά του wellness και των ταξιδιών. Και μάλλον θα κατάλαβες, πάνω κάτω τι μου αρέσει... αν όχι, ας συστηθούμε! Είμαι φιλόλογος στο επάγγελμα αλλά ασχολούμαι και με πολλά ακόμη, όπως τη παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών και φυσικά τη συγγραφή άρθρων. Και τα δυο μου αρέσουν πολύ, γιατί μπορώ και επικοινωνώ πιο εύκολα με όλους εσάς και να ανταλλάζουμε απόψεις! Αγαπώ πολύ τα ταξίδια και τη μουσική, γιατί και τα δυο σε "ταξιδεύουν" σε άλλους κόσμους! Πιο ανοιχτούς και μαγικούς. Υπέροχο; Αν είσαι και εσύ τόσο ενθουσιώδης όσο κι εγώ, τότε έλα στη παρέα μου και στο 'μικρόκοσμο' μου, μέσα από τα άρθρα μου, να γίνουμε μια μεγάλη παρέα!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency