2+1 τρόποι να φορέσεις τα αγαπημένα σου sneakers σε κάθε περίσταση από το πρωί μέχρι και το βράδυ!

2+1 τρόποι να φορέσεις τα αγαπημένα σου sneakers σε κάθε περίσταση από το πρωί μέχρι και το βράδυ!

Πολλές είναι εκείνες οι φορές που τα sneakers, μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση κι είναι και πολύ άνετα στις καθημερινές μας ασχολίες. Καθώς πολλές από εμάς που είμαστε από το πρωί μέχρι και το βράδυ εκτός σπιτιού θα ήταν η ιδανική λύση, να μπορούμε να τα φορέσουμε παντού και πάντα, σε κάθε περίσταση! Κι όμως, μπορούμε! Ναι γίνεται… μη σε προβληματίζει καθόλου, γιατί σου έχω τους κατάλληλους τρόπους που μπορείς να τα φορέσεις από το office look σου το πρωί μέχρι και σε πιο formal looks το βράδυ… το μυστικό, φυσικά, κρύβεται στο καλό matching που θα κάνεις και ποιο στυλ θα ακολουθήσεις, που θα σου ταιριάζει!

Αν και τα sneakers έχουν τη τάση να είναι παρεξηγήσιμα με τη πρώτη ματιά, πλέον, έχουν εισβάλλει στη ζωή των γυναικών για να τη διευκολύνουν και να τη κάνουν πιο απλή και άνετη! Κι όλα αυτά θα επιτύχουν αν τα συνδυάσεις σωστά, τότε το αποτέλεσμα θα είναι άψογο και δε θα παρατηρήσει κανείς, πως για τη καθημερινότητά σου έχεις επιλέξει κάτι απλό, που όμως φαίνεται πιο casual, sportive και chic…τα αγαπημένα σου sneakers!

Κατά καιρούς μέσα από τα άρθρα μου, σου δίνω μερικές ιδέες για το πως να συνδυάσεις τα outfits και πάντοτε σου δίνω ως επιλογή τα λευκά sneakers σου! Τώρα, ήρθε η ώρα να σου δώσω μερικά tips για το πως να τα συνδυάσεις με όλα τα outfit που έχεις φανταστεί, από το πρωί και μέχρι και το βράδυ, για κάθε περίσταση στη καθημερινή σου ρουτίνα!

Τι λες να ξεκινήσω να σου δίνω μερικές ιδέες για το πως να τα φορέσεις εύκολα, γρήγορα και πολύ απλά με τα πιο “φανταστικά” outfit, που ούτε καν δεν είχες σκεφτεί, πως θα ταίριαζαν…κι όμως!

Συνδυάζονται εύκολα:

Με φόρεμα ή midi φούστα 

Ναι, αν σκέφτεσαι πως δε ταιριάζει σου λέω πως ταιριάζει  και είναι πολύ in για τώρα το φθινόπωρο, μιας που ακόμη οι μπότες, τα μποτάκια και τα αρβιλάκια θα αργήσουν  να φορεθούν στη καθημερινότητά μας. Δοκίμασέ το και εσύ και θα με θυμηθείς!

Με office look & co-ords sets 

 

Με casual street style look & dangarees

 

Εσύ ποιο τρόπο από τους πιο πάνω θα επιλέξεις πρώτα να δοκιμάσεις τα sneakers σου; Περιμένω να δω πως εσύ έχεις συνδυάσει τα δικά σου sneakers στο Instagram του @prettydose κάνοντάς μας tag στα stories σου!  

 

Συντάκτης: Σακκά Ανθή