2+1 τάσεις στα νύχια για αυτό το φθινόπωρο!

2+1 τάσεις στα νύχια για αυτό το φθινόπωρο!

Μπορεί ακόμη να αισθανόμαστε πως το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ ή μέσα μας αλλά ο καιρός δε θα μας αφήνει περιθώρια να το χαρούμε κάπως! Αυτές τις μέρες μας υπενθυμίζει ολοένα και περισσότερο πως το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει!

Όμως, μπορεί το φθινόπωρο  να κατέφθασε αλλά μαζί του έφτασαν και οι νέες φθινοπωρινές τάσεις στα βερνίκια νυχιών, που πρέπει να ακολουθήσεις ή τουλάχιστον να τσεκάρεις, για να πάρεις μερικές ιδέες για την επόμενη φορά που θα θες να ακολουθήσεις τα φετινά φθινοπωρινά trends!

Τι λες να σου δώσω μερικά από αυτά και εσύ να εμπνευστείς;

Pastels 

Όσο και αν πιστεύουμε πως το φθινόπωρο δε ταιριάζουν οι παστέλ αποχρώσεις, φέτος αυτός ο μύθος έχει καταρριφθεί ανεπιστρεπτί, μιας που φέτος την άνοιξη δε τη πολύ καταλάβαμε, λόγω της πανδημίας του κορωναϊού. Οι παστέλ αποχρώσεις στα νύχια πήραν τη θέση τους, τώρα το φθινόπωρο και μας αρέσει! Γιατί; Για όλες εκείνες τις ανοιχτόχρωμες κοπέλες, που δε τους ταιριάζουν τα σκουρόχρωμα χρώματα στα νύχια, είναι ιδανικά και in για φέτος!

Classic Black 

Το κλασικό μαύρο χρώμα, είναι ένα κομψό και παράλληλα πασπαρτού χρώμα, θα το χαρακτήριζα, μιας που πηγαίνει με όλα και σχεδόν σε όλες τις επιδερμίδες! Είναι απλό αλλά παράλληλα τόσο κομψό που ανά πάσα στιγμή το κάνει ιδιαίτερο. Έτσι, λοιπόν και αυτό το φθινόπωρο θα το δούμε σε πολλές γυναίκες! Και δικαίως, αφού θα είναι η in απόχρωση και αυτού του φθινοπώρου!

Sparkly nude 

Η φυσικότητα του νυχιού είναι αυτή που κερδίζει, πολλές γυναίκες! Αλλά αυτή η τάση του φυσικού νυχιού ή τουλάχιστον του όχι βαμμένου νυχιού έχει κερδίσει τις τάσεις και πολλές γυναίκες! Αφού, προτιμούν την nude απόχρωση! Όμως, φέτος η nude απόχρωση ανεβαίνει level και γίνεται πιο sparkly και ταυτόχρονα κομψό και girly! Και εμείς θέλουμε και τα δυο!

 

Εσύ ποιες φθινοπωρινές αποχρώσεις θα ακολουθήσεις, στα νύχια σου το φετινό φθινόπωρο; 

 

 

Συντάκτης: Σακκά Ανθή