Δουλεύοντας κάθε μέρα και με μόνο σκοπό να προσφέρεις το καλύτερο δυνατό για να μείνουν οι πελάτες ικανοποιημένοι, αλλά και να βγάλεις τα χρήματα σου, όλη η εργασία καταντά μια εξουθενωτική διαδικασία, γιατί οι απαιτήσεις είναι αρκετές , και δεν προλαβαίνεις να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή !Να πας βρε παιδάκι μου , διακοπές, να γνωρίσεις νέα μέρη και νέους ανθρώπους, να αλλάξεις παραστάσεις και να ξεφύγεις από την ρουτίνα που σου τρώει την ζωή.

Άγχη, αγωνίες και ο χρόνος να  φαίνεται πολύς, επειδή θα εργάζεσαι σε καθημερινή βάση, επί πολλές ώρες.. Βλέπεις, πως όταν εργάζεσαι με μια διαρκή πίεση, ο χρόνος μοιάζει ατελείωτος, ενώ όταν δεν δουλεύεις τόσο πολύ και χαλαρώνεις στην θάλασσα κάνοντας βουτιές, και χαζεύοντας μέχρι αργά το δειλινό, με την καλύτερη παρέα , τότε ο χρόνος φαίνεται ελάχιστος και υπερβολικά σύντομος!

Στις δύσκολες συνθήκες εργασίας αναγκάζεσαι να τα βρεις με τον εαυτό σου για να αντέξεις. Μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα, γιατί στην δουλειά πρέπει να είσαι τύπος και υπογραμμός. Και για να καταφέρεις , να ξεχαστείς από την όλη κατάσταση το μόνο που θα χρειαστείς θα είναι άτομα του στενού σου περιβάλλοντος που μαζί τους , μπορείς να μοιραστείς τους προβληματισμούς σου.

Γιατί μπορεί να μετράς άπειρες ώρες δουλεύοντας, αλλά παρά την εξάντληση και την αϋπνία θα θες να βγεις κι έξω, να πιείς και ένα χαλαρό ποτό.Γιατί, το καλοκαίρι είναι μια εποχή γεμάτη ήλιο, θάλασσα και διάθεση ανεβασμένη στα ύψη , που ετοιμάζεσαι να κάνεις ότι τρέλλα ήθελες το χειμώνα , αλλά δεν τα κατάφερες , λόγω καιρού και διαβάσματος.

Τέλος, χαλάρωσε, απόλαυσε τον ελεύθερο χρόνο σου, μείνε μακριά από τις εργασιακές ευθύνες, ώστε να ανακτήσεις πάλι τις δυνάμεις σου!Η ψυχική κατάσταση ενός ανθρώπου επηρεάζεται σημαντικά από τα συνεχές ωράρια εργασίας του, αλλά και από την ταυτόχρονη εκτέλεση διαφορετικών καθηκόντων.

Συντάκτης: Γεωργία Ρήγα

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency