Δύο αδερφές κάνουν τη μόδα οικογενειακή υπόθεση και το αποτέλεσμα ακαταμάχητο!

Μοδα 2021

Βρεθήκαμε  στο Instagram στο λογαριασμό δύο fashion blogger από το Λονδίνο! Η Olivia και η Alice είναι αδερφές και η γεύση τους για τη μόδα είναι πολύ καλή! Οι London Fashion Sisters όπως και αποκαλούνται στο βιογραφικό τους , μας διδάσκουν στυλ μέσω του Instagram , μας δείχνουν πως να συνδυάσουμε τα πιο hot κομμάτια και πως η μόδα όταν γίνεται οικογενειακή υπόθεση , το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από τέλειο!

Φωτογραφιζονται είτε μπροστά από την τεράστια γκαρνταρόμπα τους -ζηλεύουμε λίγο- είτε σε όμορφα τοπία με τα πιο fashion σύνολα και μάλιστα φροντίζουν να συνδυάζουν τα look τους! Ένα κομμάτι που φοράει η Olivia σε παντελόνι η Alice το φοράει σε παλτό και πάει λέγοντας! Ο χρωματικός συνδυασμός των outfit τους μας συναρπάζει και μας μαθαίνει πως μπορούμε να κάνουμε τους πιο τρελούς συνδυασμούς- που δε φανταζόμασταν ποτέ –  σε χρώματα , patterns αλλα και prints!

Εμάς παντως μας εμπνέουν και μας βοηθούν στο να καταλάβουμε πως πάνω από όλα είναι το προσωπικό στυλ!  Στα βίντεο που ανεβάζουν μας δίνουν ιδέες για το πως να συνδυάσουμε τα ρούχα μας,  τι να φορέσουμε ανάλογα με την περίσταση αλλά και outfit εβδομάδας ! Οι followers τρελαίνονται και ειδικά τα fashion addicts σαν εμάς!

Είναι σίγουρα ένα account που πρέπει να ακολουθήσεις ειδικά αν αγαπάς τη μόδα και τα trends! Θα τις δεις να φορούν από h&m έως Prada και Chanel σε ένα outfit! Άποψη , χρώμα και στυλ το χαρακτηριστικό τους και τις λατρεύουμε για αυτά!

 

Συντάκτης & Content creator: Παπαδοπούλου Γεωργία 

Fashion Marketing &Retailing AUEB

 

 

 

 

 

 

Γεωργία Παπαδοπούλου

Hello pretty people! Είμαι η Γεωργία και η μόδα είναι το πάθος μου! Θα με βρεις στο Pretty Dose , στις στήλες Fashion&Beauty και Shopping Dose! Stay tuned! xxx

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency