«Όπου βγει» το καλοκαίρι του Stan!

σταν

Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα για όλους η φράση που μας εκφράζει είναι το «όπου βγει»! Αυτό ακριβώς το μήνυμα περνάει και ο Stan μέσα από το νέο του τραγούδι που θα είναι σίγουρα το hit του καλοκαιριού. Ανεβαστικό, χορευτικό και χαρούμενο ότι ακριβώς χρειαζόμαστε αυτό το καλοκαίρι.

Η μουσική είναι του Stan & Icon Music όπως και οι στίχοι του ίδιου του Stan & του Στέλιου Λεγάκη. Στο Videoclip που κυκλοφόρησε πριν λίγες μόλις μέρες είναι του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου -ενώ βλέπουμε σε αυτό να χορεύει ο ίδιος και η υπεύθυνη Οργάνωσης παραγωγής Ju Stamatakis- και μας δίνει το ωραιότερο μήνυμα. Να χορεύουμε και να ζούμε την στιγμή όπου κι αν είμαστε, όσο χρονών είμαστε, ότι δουλειά και να κάνουμε!

Καλοτάξιδο!

 

Συντάκτης: Μιλένα Αμπράμοβιτς, Δημοσιογράφος

Milena Abramovic

Καλώς όρισες στο άρθρο μου! Είμαι η Μιλένα και είμαι καλά -έτσι πιστεύω δηλαδή-. Δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και το σημαντικότερο μαμά! Στο PrettyDose θα διαβάσεις όλα τα άρθρα μου που είναι ποικίλης ύλης φτιαγμένα και γραμμένα με μεράκι!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: