Τα καλοκαιρινά βράδια στην πόλη μόλις απέκτησαν νόημα καθώς βρήκαμε το νέο διακοσμητικό trend για το μπαλκόνι μας, ώστε να μαζευτούμε με την παρέα μας και να περάσουμε στιγμές που θα τις θυμόμαστε για πάντα.

Θέλουμε το δροσερό αεράκι της νύχτας να φέρει μαζί του την χαλάρωση που αναζητάμε και οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας μας στερούν. Το μπαλκόνι γίνεται το δεύτερο σπίτι μέσα στο σπίτι, εκεί που το φως της ημέρας χαμηλώνει και νιώθουμε ότι ζούμε με όλες μας τις αισθήσεις σε εγρήγορση.

Πολλές φορές τα λίγα τετραγωνικά μιας βεράντας, είναι ένας παράγοντας που ”κόβει τα φτερά” της διακοσμητικής έμπνευσης. Η ατμόσφαιρα της είναι θέμα μικρών λεπτομερειών, κυρίως έχει να κάνει με την άνεση των επίπλων της και τον φωτισμό της. Όσο πιο ατμοσφαιρικός είναι τόσο πιο χαλαρωτική γίνεται η βραδιά.

Πολύ συχνά σε διαμερίσματα του εξωτερικού βλέπουμε τα φωτιστικά να δημιουργούν εντυπωσιακό διακοσμητικό αποτέλεσμα να πρωταγωνιστούν.

Μια γιρλάντα φωτισμού υπόσχεται να κάνει τα βράδια σας στη βεράντα ακόμα πιο ευχάριστα. Κρύβει μέσα της την γιορτή, το γλέντι, την παρέα. Ο χώρος γίνεται ακόμα πιο φιλόξενος.

Η γιρλάντα γίνεται ένα μέσο φωτισμού και για το υπόλοιπο σπίτι. Για την κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα, το καθιστικό.

Πολλές φορές αναζητάμε λύσεις για τον φωτισμό του χώρου σε φωτιστικά που δεν έχουν κάτι διαφορετικό να δώσουν στον χώρο.

Αυτό το design item, σίγουρα δεν είναι άλλη μία boring κλασική πρόταση για τον φωτισμό.

  Συντάκτης: Ελένη Παπαδοπούλου

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: