Η Lady Gaga, η Chrissy Teigen και πολλοί ακόμη celebrities έδωσαν το ”παρών” στην ορκομωσία του νέου Προέδρου της Αμερικής, ενώ μοιράστηκαν μαζί μας μέσα από τους λογαριασμούς τους στο instagram στυγμιότυπα από την λαμπερή τελετή.

Στις 20 Ιανουαρίου ήταν μια ιστορική ημέρα για την Αμερική, καθώς ορκίστηκαν ο Joe Biden ως νέος Πρόεδρος της Αμερικής και η Kamala Harris ως η πρώτη μαύρη γυναίκα Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.  Ο 46ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έφτασε στην τελετή συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Jill Biden, τους Δημοκρατικούς, Nancy Pelosi, η οποία είναι πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και Chuk Schumer, ο οποίος είναι επικεφαλής της μειοψηφίας στην γερουσία. Μαζί με τον Joe Biden ήταν και οι Mitch Mcconnell, αρχηγός των Ρεπουμπλικάνων στην Γερουσία και o Kevin McCarthy, αρχηγός στην Βουλή των Αντιπροσώπων. Επιπλέον, το «παρών» έδωσαν διάσημα πρόσωπα, πολλά από τα οποία ταξίδεψαν από μακριά προκειμένου να βρεθούν στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ και να γιορτάσουν την νέα μέρα που ξημέρωσε για την Αμερική. Μάλιστα, μερικά αστέρια, όπως η Lady Gaga και η Jennifer Lopez συμμετείχαν ενεργά στην τελετή ορκωμοσίας, ερμηνεύοντας τραγούδια όπως καθορίζει η παράδοση.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από τον αν όλοι οι celebrities που παρευρέθηκαν είχαν ενεργή συμμετοχή ή όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι τους μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media μετέφεραν στο ευρύ κοινό τα vibes από τα παρασκήνια της λαμπερής διοργάνωσης. Με εικόνες από τη συνάντηση με τους στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς έως πόζες στα σκαλιά του κτηρίου του Καπιτωλίου, οι celebrities δημοσίευσαν καταπληκτικές στιγμές που σίγουρα δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι όσοι έδωσαν το «παρών», σύμφωνα με το NBC NEWS, πέρασαν από αυστηρό έλεγχο για τον Covid19. Επιπλέον, η ίδια πηγή αναφέρει ότι φέτος ο αριθμός των ατόμων που προσκλήθηκαν στις εκδηλώσεις ήταν κατά πολύ μειωμένος. Σε προηγούμενες αντίστοιχες εκδηλώσεις , σχεδόν 200.000 λάμβαναν πρόσκληση προκειμένου να παρευρεθούν στο Καπιτώλιο, αλλά υπό το πρίσμα της πανδημίας του κορονοϊού, αυτή τη φορά το μείωσαν σε 1.000.

Τα clicks των celebrities από την τελετή ορκωμοσίας:

Chrissy Teigen:«Απλώς μια απίστευτα ξεχωριστή μέρα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Instagram ποζάροντας με τον σύζυγό της John Legend.

Alex Rodriguez & Jennifer Lopez: Ποζάρουν αγκαλιά ενώ κάθονται στα σκαλιά του Καπιτωλίου.

Cory Booker & Rosario Dawson: Φόρεσαν τις ίδιες προστατευτικές μάσκες και έδωσαν το «παρών» στην τελετή.

Meena & Maya Harris: Η αδερφή και η ανιψιά της αντιπροέδρου, Kamala Harris, πολύ κομψά ντυμένες παρευρέθηκαν στην τελετή και η Meena στην ανάρτησή της στο Instagram έγραψε: «Είμαστε εδώ Αμερική».

H Jennifer Lopez φορώντας ένα εντυπωσιακό σύνολο του οίκου Chanel ποζάρει μπροστά από το Καπιτώλιο.

Η Lady Gaga λίγο πριν την ερμηνεία της δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram και έγραψε:« Προσεύχομαι αύριο να είναι μια μέρα ειρήνης για όλους τους Αμερικανούς. Μια μέρα με αγάπη, όχι μίσος. Μια μέρα για αποδοχή, όχι φόβο. Μια μέρα για να ονειρευόμαστε τη δικιά μας μελλοντική χαρά ως χώρα. Ένα όνειρο που δεν είναι βίαιο, ένα όνειρο που παρέχει ασφάλεια για τις ψυχές μας. Αγάπη, από το Καπιτώλιο».

H Chrissy Teigen, η μητέρα της Vilailuck Teigen και ο John Legend ψώνισαν μερικά αναμνηστικά για να θυμούνται την τελετή ορκωμοσίας του Joe Biden.

Chrissy Teigen: Η σύζυγος του John Legend έδωσε μια ματιά από τις περιπέτειες της στο Καπιτώλιο, γράφοντας στο Instagram, «Χάσαμε στο δρόμο για τον έλεγχο ήχου, αλλά σκοντάψαμε σε αυτούς τους ήρωες».

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency