Χρίστος Αντωνιάδης: «Πέσαν οι γέφυρες»!

anton

Η αυθεντική λαϊκή φωνή του Χρίστου Αντωνιάδη δεν θα μπορούσε να “δέσει” καλύτερα με την νέα του επιτυχία με τίτλο «Πέσαν οι γέφυρες»! Ένα καθαρόαιμο ζεϊμπέκικο σε μουσική του Γιώργου Μαργέτη και στίχους του Πάνου Φαλάρα, αλλά και με τη ενορχήστρωση του Στάθη Λαγογιάννη. Ο Χρίστος Αντωνιάδης, δίνει όλο του το ερμηνευτικό είναι, που καθηλώνει, όπως και η κινηματογραφική οπτικοποίηση του «Πέσαν οι Γέφυρες», που υπογράφει η Fresqo Films! Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Paper Music!

Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει τις τεράστιες επιτυχίες του όπως το ««Μάγια», «Δεν είσαι εσύ», «Ποιος Μπορεί», «Ποιος Κλαίει τώρα» και άλλα πολλά που όλοι τραγουδήσαμε και αγαπήσαμε!

Καλοτάξιδο!

 

Συντάκτης: Μιλένα Αμπράμοβιτς, Δημοσιογράφος

Milena Abramovic

Καλώς όρισες στο άρθρο μου! Είμαι η Μιλένα και είμαι καλά -έτσι πιστεύω δηλαδή-. Δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και το σημαντικότερο μαμά! Στο PrettyDose θα διαβάσεις όλα τα άρθρα μου που είναι ποικίλης ύλης φτιαγμένα και γραμμένα με μεράκι!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency