φυτα λαμπες

Οι μηχανικοί του MIT κατάφεραν να προκαλέσουν στα φυτά να εκπέμπουν ένα αμυδρό φως για σχεδόν τέσσερις ώρες. Και πιστεύουν ότι, με περαιτέρω βελτιστοποίηση, τέτοια Φυτά θα είναι μια μέρα αρκετά φωτεινά για να φωτίσουν έναν ολόκληρο χώρο εργασίας.

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης είναι ένα ανεξάρτητο, εκπαιδευτικό, ιδιόκτητο πανεπιστήμιο στο Cambridge της Μασαχουσέτης. Η αποστολή μας είναι να προωθήσουμε τη γνώση. να εκπαιδεύσει τους μαθητές στην επιστήμη, τη μηχανική και την τεχνολογία · και να αντιμετωπίσουμε τα πιο πιεστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα. Είμαστε μια κοινότητα πρακτικών επιλυτών ερωτευμένων με τη θεμελιώδη επιστήμη και θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Το κανάλι MIT YouTube διαθέτει βίντεο για όλους τους τύπους έρευνας MIT, όπως το τσιτάχ ρομπότ, το LIGO, τα κύματα βαρύτητας, τα μαθηματικά και τα σκαθάρι, καθώς και βίντεο σχετικά με το origami, τις κάψουλες χρόνου και άλλες πτυχές της ζωής και του πολιτισμού στην πανεπιστημιούπολη του MIT . Στόχος μας είναι να ανοίξουμε τις πόρτες του MIT και να φέρουμε το Ινστιτούτο στον κόσμο μέσω βίντεο.

Βίντεο: Melanie Gonick / MIT
Πρόσθετο υλικό: Seonyeong Kwak / Strano Research Group στο MIT

Πηγή: https://agropublic.gr/
No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: